Mode

Glitter i Field's er under ombygning men åbner igen lørdag den 13. november

Leder du efter en smykkegave til en god veninde, er Glitter det perfekte sted at stoppe op. Her finder du smykker, der følger tidens trends og altid til attraktive priser.
Glitter har over 30 butikker i Danmark og sælger også smykker og accessories i resten af Norden. Populariteten skyldes bl.a., at smykkerne henvender sig til kvinder i alle aldre og har et bredt sortiment af smykker og accessories.
Få stylingtips og gode råd
Vi er specialister inden for styling, og har gode forslag til, hvordan du kan forny din stil og med få tips fremhæve dine smukkeste sider. Har du svært ved at finde din personlige stil, kan vi også hjælpe med stylingtips. Uanset, om du leder efter ringe, armbånd, halskæder, et trendy ur, hårpynt, et flot tørklæde eller strømpebukser, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige.
Vi hjælper også gerne med at finde den helt rigtige gave og ofte har vi gode tilbud, så du som studerende også kan få råd til at forkæle dig selv.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 


MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Glitter

Glitter ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Bertoni. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

glitter-567

Glitter

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

POP-UP BUTIK

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!