Restauranter

Grand Cafe

GRAND CAFE er et oplagt sted at nyde en bid mad! Der er god mulighed for at få lige fra en let snack, til et solidt måltid. Ligeledes er det også oplagt at få sig en pause fra shoppingen og nyde en af de velsmagende retter, I en hyggelig og afslappet atmosfære med store vinduespartier med udsigt over Ørestaden.

Hos GRAND CAFE forkæler vi dig med alt det gode fra det franske køkken. Vo specialisere os i franske retter, med noget for en hver smag. Her bliver serveret retter fra salater som ”Salade poulet” og ”Salade nicoise”, til den lækre burger ”Canard hamburger” som bl.a. indeholder sprødt andelår. Aftenretterne spænder fra bl.a. ”Moules frites”, ”Steak béarnaise” og ikke mindst ”Filet de boeuf” som er en 200 g. tournedos af oksemørbrad, stegt i foie gras, med grønne bønner, hjemmelavet bearnaise sauce og sprøde fritter.
Vi serverer selvfølgelig også vegetarisk mad. Er man til det, kan man bl.a. prøve vores lækre ”Végétarien hamburger”, som indeholder en vegetarbøf lavet af courgette, parmesan og hvidløg og serveres med frisk salsa, aioli og sprøde fritter og mayonnaise.
Om du har lyst til salat, burger eller bøf, kan det selvfølgelig nydes med en af vores lækre franske vine.

 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find GRAND CAFE

GRAND CAFE ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder GRAND CAFE ved siden af Dalle Valle. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 

 
Grand-Cafe_1

Grand Cafe

open iconÅbent
Specielle åbningstider: tiderne kan variere. Se mere. Kontakt butikken direkte for yderligere oplysninger.
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

GRAND CAFE ER ÅBNET I FIELD'S FOOD LOUNGE

24 lækre spisesteder

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE