Mode

Guess i Field's

I Guess finder du et bredt udvalg af moderne tøj til både mænd og kvinder, og du vil helt sikkert finde noget som passer til din garderobe. Vi får nye kollektioner hver uge og vil indeholde basic items samt de nyeste tendenser.
Guess er et amerikansk brand med over 1.100 butikker og retailers på verdensplan. Guess er kendt for deres denim kollektioner men også tasker, ure, sko og meget mere.
Guess er et symbol på det ungdommelige, sexede og eventyrlystne. 
Services
Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Meget af vores tøj er ECO certificeret, hvilket blandt andet benytter, at tøjet er lavet af bomuld og at der bruges mindre vand ved fremstillingen af tøjet. Vores Thermore jakke er lavet af genbrugs plastikflasker. Ud over dette er alle vores poser i pap eller stof og alle vores gaveæskerne er af pap og ikke plastik.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Guess

Guess ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af H&M HOME. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

guess-563

Guess

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Pieces
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!