heatvape1920x580responsive
Livsstil & Underholdning

Heat & Vape by Smoke-It

I HEAT & VAPE by SMOKE-IT finder du et bredt udvalg af røgfrie produkter til den voksne ryger. Vi har et tilbud til alle dem, der gerne vil fortsætte med at nyde nikotinprodukter, men som søger bedre alternativer, der er mindre skadelige end almindelige cigaretter.
 
HEAT & VAPE by SMOKE-IT er et samarbejde mellem Danmarks førende e-cigaret firma, SMOKE-IT, og Philip Morris, der har udviklet det røgfrie alternativ, IQOS, en af verdens mest avancerede elektroniske produkter til opvarmning af tobak. SMOKE-IT har et bredt udvalg af e-cigaret-produkter, der ikke indeholder tobak. Mens IQOS er baseret på ægte tobak, der opvarmes i stedet for at brænde, hvilket betyder, at der ikke udvikles røg, aske og cigaretlugt.
 
Se mere på vores hjemmesider: https://www.smoke-it.dk/ og https://dk.iqos.com/da      

Miljø- og samfundsansvar

I HEAT & VAPE by SMOKE-IT vil vi ændre den traditionelle oplevelse af rygning og skabe en røgfri fremtid - til fordel for alle. Se vores store udvalg af røgfrie produkter i butikken.
Hvis du ikke er ryger i dag, så start ikke. Det bedste du kan gøre som ryger er at stoppe med at ryge. Hvis du ikke stopper, så skift til røgfrie alternativer så som e-cigaretter eller opvarmet tobak.
HEAT & VAPE by SMOKE-IT spørger om billede-ID og sælger kun til voksne over 18 år. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find HEAT & VAPE by SMOKE-IT 

HEAT & VAPE by SMOKE-IT ligger på plan 0 ved siden af Friluftsland. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Heat & Vape by Smoke-It

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

GameStop
Lukket
Jumpyard
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!