Livsstil & Underholdning

GLÆD DIG, HEYLO PADEL ÅBNER DEN 1. APRIL

Det nye medlemsbaserede padeltennis center hedder Heylo Padel, og åbner 1. april med en drøm om at skabe større fællesskab og klub-ånd i sporten til en månedlig pris, hvor alle kan være med.

I det nye center highlighter de sorte og koksgrå baner det urbane look, som Heylo Padel satser på, også vil tiltrække den yngre generation af padel spillere. Men hos Heylo Padel vil de mere end blot leje baner ud.

I det tilstødende loungeområde kan medlemmerne efter en velspillet kamp slå sig ned med en iskold sodavand eller øl og lette snacks fra automaterne og forhåbentlig få en snak og møde nye mennesker, ligesom events og klubarrangementer yderligere skal understøtte det sociale.

Du finder Heylo Padel på taget af Field's parkeringskælder P-syd og den månedlige pris for medlemskab er kun 349 kr. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Heylo Padel i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Heylo Padel

Heylo Padel ligger på taget på P-syd. Den nærmeste indgang er ved Field’s Apotek. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og gå ud af Field’s ved udgangen ved apoteket.
 
Save Icon selectedSave Icon
heylo padel

Heylo Padel

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
G4ME TIME
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!