iExpert

Irep1920x580responsive 1 of 1
Elektronik

iExpert

Før du shopper i Field’s, kan du med fordel smutte en tur forbi iExpert, hvis du skal have repareret din mobiltelefon eller tablet. Så reparerer vi din telefon, mens du shopper. Reparationen er klaret en time senere, så det bliver ikke mere enkelt. Samtidig kan du købe tilbehør til din iPhone, iPad, Samsung, Nokia m.m. Vi vejleder dig gerne, da vores team af medarbejdere elsker den tekniske verden, og har et grundigt kendskab til de forskellig mærker og modeller.

Du kan trygt overlade din iPhone, iPad, Huawei, HTC eller Samsung mobil til os. Det gælder, uanset om der er tale om fejl ved hardwaren eller softwaren. Vi kan fx fjerne skadeligt software som fx virus og spyware. Vi kan også udskifte reservedele, opgradere ram, strømforsyning, drev, harddisken og meget andet. Vil du gerne have bedre styr på programmerne på din computer, kan vi også gerne opdatere eller geninstallere styresystemet til din computer.
Når du afleverer din computer eller mobil hos os, får du et bud på, hvad det vil koste. Vi går først i gang med reparationen, når du har accepteret tilbuddet. Vi har som minimum 6 måneder garanti på de reparationer, vi udfører, så du kan være helt tryg.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

 

Find iExpert/Quickrep

iExpert ligger på plan 0 ved siden af Sportmaster. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevatoren til plan 0. 

 

iExpert

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Telenor
Åbent
YouSee
Åbent
Blue City
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!