Restauranter

Indian Aroma

Indian Aroma bringer smagen til Skandinavien fra de krydrede gader i indiske basarer; de lækre vejbaner i Delhis Chandni rundkørsel, til de travle pladser i Syd Mumbai, de aromatiske stræder i Kolkata, til mad paradiset Chennai. På Indian Aroma kan du nyde lækre delikatesser fra hele Indien. Uanset om det er sizzler-kebabs med den indiske karrys rigdom; duften af biryanis eller snack-med-hånden-snackiness af indisk gademad, vi lover at fylde dine sanser med varmen og aromaen fra indiske krydderier. Vores kokke bruger det bedste af friske urter og grøntsager, det mest møre kød og fisk, de saftigste frugter og de mest autentiske sauce til at servere den ægte indiske smag i den hyggeligste atmosfære!

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Indian Aroma i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Indian Aroma

Indian Aroma ligger på Plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Indian Aroma ved siden af Sunset.
Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 2. 

Save Icon selectedSave Icon
Indian Aroma

Indian Aroma

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE