Kjaerstrup-480x388
Dagligvarer
Restauranter

Kjærstrup Chokolade i Field's

Kjærstrup Chokolade har til daglig produktion på Bornholm, hvor vi laver håndlavet chokolade. Dét, der for familien Kjærstrup startede som en familiepassion for chokolade er nu blevet til en fuldtidsbeskæftigelse. De håndlavede chokolader pirrer sanserne og smagsmæssigt folder de sig ud på smukkeste vis. Vi har specialiseret os i et forholdsvis lille sortiment, fordi der bliver kræset om detaljerne, så kun luksus langes over disken.
Kjærstrup Chokolade er berømte for sine hjemmelavede friske flødeboller og har desuden Fairtrade kaffe, forskellige chokolademandler og gaveæsker med blandet dessertchokolade. Hvis du trænger til lidt forkælelse i hverdagen, er butikken i Field’s derfor et besøg værd. Her kan du købe små luksuschokolader, perfekte til at spise på vejen, eller du kan finde en chokoladegave til én, du holder af.

Services

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os servere vi frisk og lækker Fairtrade kaffe

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Kjærstrup Chokolade i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Kjærstrup Chokolade

Kjærstrup Chokolade ligger på plan 0 ved siden af Profiloptik. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
kjaerstrup-chokolade-14

Kjærstrup Chokolade

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

MYPLAYS JULI-BONUS

MYPLAYS Bonus

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

GEjSER
Lukket
Nespresso
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!