Personlig pleje

Klinik A i Field's

Klinik A har efterhånden ligget en del år i Field’s, men vidste du, at de netop er blevet godkendt af sundhedsstyrelsen som privathospital? Det betyder, at du nu også kan få lavet kosmetisk kirurgi hos Klinik A i Field’s!

Indtil nu har du altid kunne få lavet ansigtsbehandlinger, permanent makeup samt botox og fillers på klinikken, men fra og med august 2020 er det nu også muligt at få lavet kosmetisk kirurgi. Klinik A har fået plastikkirurgen Henrik Dyrby tilknyttet som fast partner, og du er derfor i trygge hænder, når du booker en operation hos Klinik A. Hvad end du drømmer om en brystforstørrende operation, fedtsugning, at få fjernet poser under øjnene eller ansigtsløftning? Så kontakt Klinik A for at høre nærmere om mulighederne. 

Stor besparelse på brystforstørrende operation

Klinik A fejrer, at de har fået tilladelse til at drive privathospital med et fantastisk tilbud på brystforstørrelse. Lige nu kan du få en brystforstørrende operation for kun 28.000 kr. inkl. 10 års kapselforsikring, patientforsikring, sportsbh, forundersøgelse og efterkontroller. Du sparer hele 7.000 kr.

Læs mere på https://klinika.dk/ 

I klinikken vil du blive mødt af vores dygtige læger, sygeplejersker, PMU artist og andet smilende personale. De står altid klar til at høre dine ønsker, samt vejlede dig ud fra et professionelt og æstetisk synspunkt. 

Services

Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser!
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Klinik A

Klinik A holder til på plan 3. Du finder dem lettest ved at tage elevatoren fra plan 0 ved Bilka, som du finder til venstre for Bilkas kiosk. 

Klinik A

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Thiele
Åbent
Helsemin
Åbent
Poul M
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!