Personlig pleje

Klinik A i Field's

Klinik A har efterhånden ligget en del år i Field’s, men vidste du, at de netop er blevet godkendt af sundhedsstyrelsen som privathospital? Det betyder, at du nu også kan få lavet kosmetisk kirurgi hos Klinik A i Field’s!

Indtil nu har du altid kunne få lavet ansigtsbehandlinger, permanent makeup samt botox og fillers på klinikken, men fra og med august 2020 er det nu også muligt at få lavet kosmetisk kirurgi. Klinik A har fået plastikkirurgen Henrik Dyrby tilknyttet som fast partner, og du er derfor i trygge hænder, når du booker en operation hos Klinik A. Hvad end du drømmer om en brystforstørrende operation, fedtsugning, at få fjernet poser under øjnene eller ansigtsløftning? Så kontakt Klinik A for at høre nærmere om mulighederne. 

Stor besparelse på brystforstørrende operation

Klinik A fejrer, at de har fået tilladelse til at drive privathospital med et fantastisk tilbud på brystforstørrelse. Lige nu kan du få en brystforstørrende operation for kun 28.000 kr. inkl. 10 års kapselforsikring, patientforsikring, sportsbh, forundersøgelse og efterkontroller. Du sparer hele 7.000 kr.

Læs mere på https://klinika.dk/ 

I klinikken vil du blive mødt af vores dygtige læger, sygeplejersker, PMU artist og andet smilende personale. De står altid klar til at høre dine ønsker, samt vejlede dig ud fra et professionelt og æstetisk synspunkt. 

Services

Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Klinik A i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Klinik A

Klinik A holder til på plan 3. Du finder dem lettest ved at tage elevatoren fra plan 0 ved Bilka, som du finder til venstre for Bilkas kiosk. 
Save Icon selectedSave Icon

Klinik A

close iconLukket
hours
TILBUD

HOS KLINIK A FÅR DU 5% PÅ ALLE BEHANDLINGER

Hos Klinik A får du lige nu 5% på alle behandlinger

08/05/22 -30/12/22

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

SATS
Lukket
Poul M
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!