Mode

Kuffert Sørensen i Field's

Kuffert Sørensen blev grundlagt i 1829 og er dermed Danmarks ældste lædervarefirma.

Vi tilbyder et bredt udvalg i kvalitetskufferter, rygsække, tasker og tilbehør til fornuftige priser. Vi har noget for enhver alder og smag. Vores mangeårige eksistens gør, at mange forbinder os med god service og kvalitetsvarer. Kvalitetsvarer, der holder til dagligdagens travle liv. Tag familien med ind i butikken og lad os vejlede jer om kvalitet og de seneste trends.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 
Miljø- og samfundsansvar
Hos os finder du mærket Fjällräven som siger: ”ved at producere på naturens betingelser, ved at udvikle tøj og udstyr, der holder i generationer, ved at pålægge os selv og vores leverandører strenge standarder, og ved at introducere flere mennesker til naturen og dens utallige fordele, håber vi at efterlade lejren i bedre stand, end da vi kom”.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Kuffert Sørensen

Kuffert Sørensen ligger på plan 0 overfor Bahne. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

kuffert-s-rensen-230

Kuffert Sørensen

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

JD Sports
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!