Mode

Levis Store i Field's

Manden bag Levi Strauss & Co. opfandt cowboybukserne og vores cowboybukser er stadig, hvad der tiltrækker mange kunder. Vi tænker nyt, men holder fast i at designe perfekte cowboybukser.
Levi's® er et over 100 år gammelt brand, kendt i hele verden for sin gode pasform og kvalitet. I butikken finder du de nyeste kollektioner, som også promoveres via diverse modemagasiner. Er du modeinteresseret og går efter de nyeste trends, er du sikkert allerede fan af Levi Strauss brandet.

Levi Strauss & Co. er førende inden for jeans i hele verden, men vi har også meget andet smart tøj til mænd og kvinder. Kom ind i butikken og se vores store udvalg af kvalitetsvarer. Foruden tøj og sko har vi lækre accessories, som fx bælter, tørklæder, punge og andre lædervarer. Levi’s®-varemærket er kun en del af vores sortiment. Vi har også mærket Dockers® og Denizen®.
Vores medarbejdere er alle passionerede omkring brandet og de nye kollektioner, så de vil med glæde vise dig de seneste nye trends.
Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores lækre lokaler, fyldt med inspiration til klædeskabet!

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Levi's®

Levi's® ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Bolia.com. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
levi-s-store-491

Levis Store

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!