Lindex

Lindex_1920x580_responsive
Mode

Lindex i Field's

Lindex er en af Europa´s førende modekæder, med omkring 475 butikker, fordelt på 17 markeder. Lindex forretnings-koncept er at tilbyde inspirerende og overkommelig mode, til den modebevidste kvinde. Sortimentet inkluderer nogle forskellige koncepter indenfor kvindetøj, børnetøj, lingeri og make-up produkter.”Empower women” er Lindex´s kommunikations koncept, hvilket tydeligt indikerer hvad Lindex står for og gør til virkelighed.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Over halvdelen af Lindexs sortiment er lavet af bæredygtige kilder og Lindex stræber efter at nå op til 80% bæredygtighed i slut 2021.


MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Lindex

Lindex ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Zara. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Bvld. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 
Lindex

Lindex

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

SPORT24
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!