Mode

Moss Copenhagen åbner i Field's 

Moss Copenhagen er et dansk modebrand, grundlagt i København i 2010, internationalt kendt som MSCH Copenhagen. Den første monobrand konceptbutik åbnede i 2011 på Strøget i København, samlet er der pt. 17 butikker i Danmark, Norge og Holland.

I 2016 begyndte Moss Copenhagen at tilbyde brandet til Europas største, internationale multibrandkunder. Moss Copenhagen findes pt. i mere end 500 multibrandbutikker i 12 europæiske lande. Brandet har udviklet sig fra at fokusere på monobrandbutikker i Danmark, til at udforske internationale detailmarkeder, med stort potentiale.

Moss Copenhagens mission er klar: Vi ønsker at tilbyde ’easy-to-wear’ mode til dristige og uafhængige piger, der elsker skandinavisk enkelhed.
Tilgangen er enkel; designe styles til basic garderoben, til det perfekte gå i byen outfit. Vores dedikation til håndværk, høj kvalitet og autenticitet ses i moderne basistøj, blandet med tendenser, som er inspireret af Københavns gader. Vores Moss Copenhagen Girls definerer deres egen stil og er ikke bange for at udfordre det vante.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Moss Copenhagen

Moss Copenhagen ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor ZARA. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 
Moss Copenhagen logo

Moss Copenhagen

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Esprit
Lukket
Bahne
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!