Mode

Moss Copenhagen åbner i Field's 

Moss Copenhagen er et dansk modebrand, grundlagt i København i 2010, internationalt kendt som MSCH Copenhagen. Den første monobrand konceptbutik åbnede i 2011 på Strøget i København, samlet er der pt. 17 butikker i Danmark, Norge og Holland.

I 2016 begyndte Moss Copenhagen at tilbyde brandet til Europas største, internationale multibrandkunder. Moss Copenhagen findes pt. i mere end 500 multibrandbutikker i 12 europæiske lande. Brandet har udviklet sig fra at fokusere på monobrandbutikker i Danmark, til at udforske internationale detailmarkeder, med stort potentiale.

Moss Copenhagens mission er klar: Vi ønsker at tilbyde ’easy-to-wear’ mode til dristige og uafhængige piger, der elsker skandinavisk enkelhed.
Tilgangen er enkel; designe styles til basic garderoben, til det perfekte gå i byen outfit. Vores dedikation til håndværk, høj kvalitet og autenticitet ses i moderne basistøj, blandet med tendenser, som er inspireret af Københavns gader. Vores Moss Copenhagen Girls definerer deres egen stil og er ikke bange for at udfordre det vante.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Moss Copenhagen i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find Moss Copenhagen

Moss Copenhagen ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor ZARA. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Moss Copenhagen logo

Moss Copenhagen

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Synoptik
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!