Mode

Nike Shop i Field's

I Field’s finder du Nike Shoppen, som giver dig kvalitetssportssko- og tøj. Her finder du alt til sport, fitness og fritid.

Uanset alder, kan du finde noget. Med vores mange Nike sko til mænd, kvinder, børn og teenagere, er Nike butikken et spændende stop, hvor vi også har gode tilbudsvarer indimellem. Vi har desuden et stort udvalg af accessories og du kan fx finde en smart rygsæk til dit barn, teenager eller dig selv. Vi har også mange cool kasketter til golfbanen, hverdag eller hvad med en hue, når det bliver koldt? Med vores store udvalg er det muligt at finde varer i præcis de farver og designs, du ønsker.
Nike’s payoff er ”Just do it!”, og du vil helt sikkert finde positiv energi i vores butik, så du får lyst til at komme i gang med din aktive livsstil. For ægte Nike fans har vi altid de nyeste varer og masser af inspiration til dit fritids- og sportsliv. Måske er du vild med vores moderigtige Nike tøj til brug i hverdagen? Eller måske vil du gerne have kvalitetsløbesko til din seriøse træning? Vi hjælper dig med at finde trendy, moderigtigt tøj, som du kan bruge til det behov, du har. Går du i fitnesscenter, rådgiver vi dig gerne omkring tøj og sko, der er perfekte til træningen.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Move to Zero er Nikes rejse mod nul CO2 og affald for at hjælpe med at beskytte sportens fremtid. Vi er her for at servicere atleter overalt, og derfor er vi på en mission om at sikre en sund planet. For os er der ingen mållinje.
Læs meget mere om Nikes rejse mod bæredygtighed her: https://www.nike.com/dk/baeredygtighed

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Nike Shop

Nike Shop ligger på plan 0 overfor Kjærstrup Chokolade. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

nike-530

Nike Shop

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

SPORT24
Lukket
H&M
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!