Mode

&Other Stories i Field's

Vi er en one-stop styling destination for modebevidste kvinder. Vi tilbyder kollektioner fra tre designatelier i Paris, Stockholm og Los Angeles bestående af en række produkter fra tøj, sko, tilbehør, smykker og skønhedsprodukter. Vores mål er at skabe kollektioner med gennemtænkte løsninger, der giver kvinder mulighed for at udtrykke deres personlighed og fortælle deres egen modehistorie på en ansvarlig måde.

 

Miljø- og samfundsansvar

Vi tror på bæredygtig mode og opfordrer vores kunder til at genbruge med os. Returner tom skønhedsemballage, såvel som forvasket tøj og tekstiler af ethvert mærke til vores butik, og vær med i vores genvindingsprogram.

Som belønning for at genanvende med os, får vores kunder en rabatkupon på 10%, der er gyldig til et køb i butikken.

Kunde-fordele

Det glæder os, at du fandt os! Deltag i vores online nyhedsbrev, og hold dig opdateret med vores seneste nyheder og verden af garderobeskatte, og modtag 10% rabat på et køb i butikken ved sign up.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

 

Find & Other Stories

& Other Stories ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Skechers. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 

&Other Stories

open iconÅbent

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Zizzi
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!