Mode

Pandora i Field's

Leder du efter stilfulde og feminine smykker? Vores butik i Field’s byder på smykker i mange stilarter og prisniveauer. 
Når din personlige stil mangler et ekstra pust i den rigtige retning, kan det være at du skal kigge forbi PANDORA i Field’s. Personalet står klar til at hjælpe og inspirere med et smil.
PANDORAs stilfulde og feminine smykker fanger livets uforglemmelige øjeblikke og personlige livsværdier og er skabt til at inspirere kvinder til udtrykke deres personlige stil. PANDORAs smykker er skabt i materialer af højeste kvalitet, inklusiv sterlingsølv, 14 kt guld og det unikke PANDORA Rose blend.
Verdenskendt for sin høje kvalitet og håndforarbejdet smykker til overkommelige priser, designer, producerer og markedsfører vi moderne smykker i mange stilarter og til enhver smag. PANDORAs unikke og detaljerede designs, der kombinerer traditionelt håndværk med moderne teknologi.
Services
Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os i PANDORAs har man certificeringer på smykkerne i forhold til om metallerne er blevet behandlet ordenligt, dvs. ikke under sort arbejde mm. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find PANDORA

PANDORA ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Zizzi. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 

pandora-494

Pandora

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Envii
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!