Mode

Peak Performance i Field's

Peak Performance er kvalitetstøj til sport og fritid. Det understreger butikken i Field's, der er et must for alle med en aktiv livsstil og som elsker at være ude i naturen. Vi har tøj, der kombinerer funktionelt design med simpelt og cool design. Det er iøjnefaldende tøj, uden at være ”for meget” eller kedeligt. Vi giver dig sportstøj, som giver dig selvtilld og får dig til at føle dig godt tilpas, når du
træner.

Vi har lækkert sporstøj for både mænd, kvinder og børn og teenagere. Vi har sporty jakker, anorakker og forskellige bukser og bluser – til både træning, hverdag eller fx skiture. Vi har lækkert skitøj- og udstyr, så du kan føle dig godt klædt på til skiferien. Dyrker du løb eller spiller du golf, har vi også det rette tøj. Det samme gælder, hvis du skal på vandretur, cykelferie eller bare ud i naturen og nyde at føle dig fri i behageligt tøj.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Vores overtøj er foret med dun, som er nøje udvalgt og med en bæredygtig tankegang. Al dun, der bruges i overtøjet er i overensstemmelse med dyrevelfærd, som sikrer, at dunen kommer fra fugle, der er et biprodukt til kødindustrien. Vi benytter en leverandør fra USA, der hedder Allied Feathers. Vi arbejder med RDS (Responsible down standard), som er den højeste etiske standard for dun. Denne certificering sikrer, at fuglene ikke bliver tvangsfodret, ikke bliver plukket levende og at de har adgang til et sted, hvor de kan svømme. Allied Feathers er Bluesign-certificerede, som betyder, at skadelige stoffer fjernes fra begyndelsen af fremstillingsprocessen og sørger for en sikker produktion, der opfylder meget strenge sikkerhedskrav.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Peak Performance

Peak Performance ligger på plan 0 ved siden af JD Sport. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 
peak-performance-722

Peak Performance

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Deichmann
Åbent
Glitter
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!