Pebbles 1920x580 120kb
Mode

Pebbles Jewellery 

Pebbles Jewellery er et dansk smykkemærke, der laver håndlavede sølvsmykker til hverdagsbrug og til de specielle øjeblikke i livet. Vi sigter mod ikke bare at sælge et produkt, men at sælge en oplevelse til kunderne ved at tilføje naturlige designs og farver på småsten til det skandinaviske marked.

At være udtryksfuld er ikke kun, hvad og hvordan du taler, men vi hos Pebbles mener, at det at være udtryksfuld også er den stemning, du giver med din påklædning og smykker. Det handler ikke kun om at være modig eller enkel, men det handler også om den aura, du bærer med dig.

SCAN & VIND!
Husk at du kan scanne din kvittering fra & Other Stories i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Pebbles Jewellery
Du finder Pebbles Jewellery på Plan 1 på pladsen foran The Body Shop.

Save Icon selectedSave Icon
Pebbles Jewellery Field's

Pebbles Jewellery

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Skechers
Lukket
TILBUD
Pieces
Lukket
Zara
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!