Restauranter

Starbucks

Efter endt shopping kan du med fordel tage et smut forbi Starbucks. Her får du kvalitetskaffe, og kan tage en hyggestund med venner eller familie. Starbucks Coffee Company har siden 1971 stået for at lave kvalitetskaffe, så det er et kaffemærke, der har sat sig fast i mange forbrugeres bevidsthed.

Vi har et stort udvalg af kolde og varme drikke, og du kan nyde en let frokost eller en kage til kaffen. Der er rig mulighed for at forkæle din søde tand, men du kan også vælge sundere alternativer fra vores brede madudvalg. Prøv f.eks. en croissant til din morgenlatte, en lun sandwich til frokost eller måske en blåbærmuffin til din favoritkaffe om eftermiddagen.
Foruden en god kop kaffe eller en kop te, kan du nyde en iskold Frappuccino, smoothie eller en kop varm chocolade.
Du kan også komme ind i Starbucks for at handle noget kvalitetskaffe, der lever op til nøje definerede standarder, der bidrager med den unikke Starbucks oplevelse.

Miljø- og samfundsansvar

Alt vores kage og kaffe er Fairtrade certificeret.

Kunde-fordel

Hvis du medbringer Starbucks/vores termokop, kan du få 5 kroner i rabat.
Du kan købe termokoppen i butikken.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Starbucks

Starbucks ligger på plan 0 ved siden af Bilka. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

starbucks-543

Starbucks

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE