Restauranter

Starbucks

Efter endt shopping kan du med fordel tage et smut forbi Starbucks. Starbucks Coffee Company har siden 1971 stået for at lave kvalitetskaffe, så det er et kaffemærke, der har sat sig fast i mange forbrugeres bevidsthed.  Siden begyndelsen har Starbucks haft et mål om at være anderledes. Vi ønsker at inspirere og nære den menneskelig sjæl – én person, én kop og ét nabolag ad gangen

Vi har et stort udvalg af kolde og varme drikke, og du kan nyde en let frokost eller en kage til kaffen. Der er rig mulighed for at forkæle din søde tand, men du kan også vælge sundere alternativer fra vores brede madudvalg. Prøv f.eks. en croissant til din morgenlatte, en lun sandwich til frokost eller måske et stykke af vores Banana Loaf Bread til din favoritkaffe om eftermiddagen.

Du kan også komme ind i Starbucks for at handle noget kvalitetskaffe, der lever op til nøje definerede standarder, der bidrager med den unikke Starbucks oplevelse.

Miljø- og samfundsansvar

Alt vores kage og kaffe er Fairtrade certificeret.

Kunde-fordel

Hvis du medbringer Starbucks/vores termokop, kan du få 5 kroner i rabat.
Du kan købe termokoppen i butikken.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Starbucks i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Starbucks

Starbucks ligger på plan 0 ved siden af Bilka. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
starbucks-543

Starbucks

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE