Restauranter

The South Indian

 På The South Indian har du mulighed for at opleve autentisk sydindisk mad fremstillet af bedste råvarer og ud fra en stolt madtradition. Kom indenfor.

Er du til den lækre, krydrede smag af ægte indisk mad? Så behøver du hverken at tage til Delhi, Calcutta eller Mumbai. Oplev autentisk sydindisk mad på Amager – tag et afbræk fra shoppingturen og lad dig forkæle på The South Indian i Field’s.

Chetinad er et livligt, historisk handelsområde i det sydlige Indien. Oversat til dansk betyder ordet ”mesterkok” og beskriver dermed meget træffende madmissionen på The South Indian: at levere autentisk sydindisk mad af højeste kvalitet.

Chetinad er det fineste inden for indisk madkunst og er berømt for brugen af spændende krydderier i tilberedningen af maden – særligt kød, fisk og kylling. På the South Indian elsker de den stolte sydindiske madtradition og mad, som er lavet fra bunden uden tilsætning af kunstige farvestoffer. Kom indenfor og oplev smagen af Indien midt på Amager. Vi glæder os til at forkæle dig på The South Indian. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find The South Indian

The South Indian ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder The South Indian
ved siden af Sunset. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 

the-south-indian-345

The South Indian

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE