Mode

Tiger Of Sweden i Field's

Tøjmærket Tiger Of Sweden er elsket over hele Skandinavien. Tøjmærket henvender sig til både mænd og kvinder med deres lækre kvalitetsvarer. Tøjet er indbegrebet af de seneste tendenser i modebilledet. Designet har et strejf af elegance og klassiske linjer i deres kollektioner, så du er sikker på at købe tøj, der holder sig pænt i lang tid. Kom ind i Tiger of Sweden og se alle de nye kollektioner.

Tiger Of Sweden er ikke kun et tøjmærke der imponerer mænd og kvinder, men også et lækkert jeans mærke. Køb kvalitetsjeans med perfekt pasform og som taget ud af modebilledet her og nu. Tøjmærket appellerer til unge mænd og kvinder – både studerende og folk med gang i karrieren. Tøjet ligger i den lidt dyrere prisklasse, men kvaliteten er i top og stadig til at betale for de, der gerne vil have den nyeste stil. Vores butiksassistenter hjælper dig gerne med at finde lækre skjorter, bukser, cardigans eller accessories. Der er rigeligt med inspiration, så lad dig friste af de mange kvalitetsvarer.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Alt vores pels er "fake" fur. 
Vores skind er fra slagtekvæg.
Alle vores poser er i pap eller plast og er lavet af 80% genbrugte materialer.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Tiger Of Sweden i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Tiger of Sweden

Tiger of Sweden ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor H&M HOME. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
tiger-of-sweden-447

Tiger Of Sweden

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!