uniq eyewear 360 kb_ny
Personlig pleje

Så nemt har du aldrig fået briller før!

Du behøver ikke længere at bestille tid flere uger i forvejen eller betale flere hundrede kroner for en synstest. Du kommer bare når det passer dig og det er altid gratis!

Uniq Eyewear er den første optiker i Danmark som laver fuldautomatisk synstest på bare 5 min. 90% af alle synstest kan laves af en højteknologisk scanner. Vi har erfarne uddannede optikere, som tager sig af de få som ikke kan. Det mener vi er mest effektivt.

Uniq Eyewear har ZEISS-certificeret personale, så vi kun sælger kvalitetsglas, der passer til dine behov. Vi har derfor også no-name glas, der kan passe til enhver pengepung.

Du kan enten vælge blandt de stærkeste brands som Gucci, Prada, Ray-ban, Tom Ford, Saint Laurent eller designe og skræddersy dine helt egne briller i millioner af kombinationsmuligheder. Dertil har vi eksklusive mærker, som den eneste butik i Danmark!

Det lyder dyrt, men det behøver det ikke være. Vi har komplette briller med stel og glas fra 995,-

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser!
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find UNIQ EYEWEAR

UNIQ EYEWEAR ligger på plan 1 ved siden af The Body Shop. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevatoren til plan 1.

uniq eyewear

Uniq eyewear

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Poul M
Åbent
Orion
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!