Mode

Victoria's Secret i Field's

For alle fans af Victoria’s Secret, er der god grund til at tage i Field’s. Det amerikanske lingeriemærke har taget danskerne med storm. I enhver kollektion finder du mange fine materialer og unikke designs. Find de nyeste parfumer, beauty eller ifør dig nattøj i den blødeste kvalitet.

De mest hypede modeller bliver brugt til at promovere lingerie fra Victoria’s Secret. Derfor er det noget helt særligt at shoppe fra Victorias’ Secret. Du kan hurtigt bruge lang tid i Victoria's Secret, for det er en hel oplevelse i sig selv at gå rundt i butikken.  Med andre ord: Victoria’s Sectret sparer ikke på glamourfaktoren
Butikken i Field’s vil fokusere på Victoria's Secrets udvalg af beautyprodukter og accessories, herunder dufte, body-care produkter, solbriller, tørklæder og panties.
Vi ses til himmelske hemmeligheder hos Victoria’s Secret i Field’s.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Victoria’s Secret

Victoria’s Secret ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Skoringen. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
victoria-s-secret--276

Victoria's Secret

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Kaufmann
Lukket
POP-UP BUTIK
Apair
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!