Kom til Black Friday i Field's

Fredag d. 26. november 2021 er det Black Friday Field’s. Denne dag har Field’s og Bilka åbent fra kl. 6-24.
Udnyt de gode åbningstider, tag metroen lige til døren eller parkér på en af vores 3.000 parkeringspladser. Field’s butikker er fyldt med gode tilbud fra morgen til aften.

SE ALLE DE GODE TILBUD >>

(tilbudsiden opdateres løbende op til Black Friday)

Er du medlem af MYPLAYS, er der også god grund til at besøge Field’s på Black Friday. Rundt omkring i centret kan du nemlig finde vores MYPLAYS personale, som går rundt med kurver fyldt med Black Giveaways i sorte kuverter.
Som MYPLAYS medlem kan du trække en sort kuvert og hver kuvert indeholder en præmie fra centret. Der er præmier for 150.000, og du kan blive medlem på dagen. Du finder personalet rundt omkring i Field’s fra kl. 7.30 og så længe lager haves.

Er du blandt de morgenfriske, som besøger Field’s allerede kl. 6, så står vi klar med en croissant og en juice! Så har du energi til at klare shoppeturen!

Vi har tyvstartet Black Friday og har derfor lige nu en ekstra fed konkurrence i dagene op til og på selve Black Friday. Du kan nemlig vinde hele indholdet af traileren, der holder på Metropladsen! Traileren har en værdi på 25.000 kr.

DELTAG HER <<

Du kan bl.a. vinde gavebokse fra Smartbox med brunch og hotelovernatning, luksus dyner, puder og sengelinned, en Coca Cola-cykel og masser af drikkevarer, udstyr og lækkerier! 

Events

  • Tidligere
  • Snart
Desværre! ingen nyheder lige nu.
Men bare rolig. Vi opdaterer altid denne her side. Så snart vi ved noget, så får du det at vide her.

Seneste

Praktisk information

JULENS ÅBNINGSTIDER I FIELD'S

Se åbningstider