BØRNEPAS I FIELD'S

icon

Field's butikker

7. - 23. februar

Værdi op til 733 kr.

BØRNEPAS I VINTERFERIEN

BØRNEPASSET ER UDSOLGT!

Det populære Børnepas er tilbage i Field’s. Hent flotte gaver i Field's butikker og få gratis adgang for ét barn til H.C. Andersen Eventyrhuset. Køber du en billet til 100 kr. får du også en børnebillet til BOUNCE eller Field's Biograf!

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i vinterferien?
I Field's har vi en masse aktiviteter, så børnene ikke keder sig i ferien. Med et Børnepas i hånden kan børnene begive sig rundt i centret og hente sjove gaver fra de forskellige forretninger i centret. Der er også store besparelser på entre til biografen og BOUNCE, når du køber en børnebillet. Derudover får du en gratis børnebillet til H.C. Andersen Eventyrhuset. Der er altså masser af gode grunde til at få fingrene i Field's Børnepas i vinterferien! Så kom ind i varmen. Tag lillesøster eller storebror på nakken og gør klar til timevis af underholdning med Field’s Børnepas!

Børnepas uden børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf og en tur i Bounce koster kun 50 kr. - Værdi 498 kr.

Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf ELLER en tur i Bounce koster kun 100 kr. - Værdi 633 kr.

Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf OG en tur i Bounce koster kun 150 kr. - Værdi 733 kr.

Børnepasset sælges i et begrænset antal. Billetterne i Børnepasset kan KUN indløses i Field's butikker samt hos samarbejdspartnere i perioden 07. februar - 23. februar 2020 (begge dage inklusive). Billetterne i Børnepasset kan benyttes alle dage i perioden og kan fordeles over flere dage. Det er dermed ikke nødvendigt at indløse alle billetter den dag, Børnepasset bliver købt. Der tages dog forbehold for, at enkelte produkter kan blive udsolgt i løbet af perioden.
Børnepasset kan købes i Field's Information på Plan 1 fra d. 07. februar - 23. februar 2020.

Børnepasset indeholder følgende:

Aktivitetsbillet til Bounce eller NFBio (Gælder kun Børnepas til 100 kr. og 150 kr.)

*Nordisk Film Biograf betingelser: 
Billetten er for børn til og med 11 år. Billetten skal bruges inden klokken 18. Tillæg på 3D titler og forlænget spilletid betales separat ved indløsning af billet i biografen. 

*Bounce betingelser: Billetten er for børn til og med 14 år. Billetten gælder til en time og eks. strømper. Kan kun bruges som drop in billet. Hoppetider skal startes på hele klokkeslæt.

Børne-Foto (Plan 2) = 1 stk. børneportræt 6x9 cm 
eller et print af et foto fra din smartphone 10x10 cm

MYPLAYS (Plan 1) = Overraskelse

Frellsen (Plan 0) = Børne softice med drys 

Panduro (Plan 0) = Vælg mellem én Pixi malebog eller én Disney bog

Søstrene Grene (Plan 1) = Sæbebobler

Esprit (Plan 1) = Spillekort

Tiger (Plan 1)
= Spilleblok

Bahne (Plan 0) = Papirsugerør

Kjærstrup (Plan 0) = Spion-chokolade

BR (Plan 0) = Squwwzamal 

Lindex (Plan 1) = Overraskelse

Bilka (Plan 0) = Kinderæg

Burgerking (Plan 2) = Vælg mellem én Cheeseburger eller én Hamburger 

Dalle Valle (Plan 2) = Børnebuffet

H.C. Andersen Eventyrhuset =  Gå en tur i H.C. Andersen fortryllende verden. Oplev hans eventyr komme til live med lys, lyd og duft-effekter. Lær om hans opvækst og mange rejser, og tag en selfie med den verdensberømte dansker. En eventyrlig oplevelse for alle. 
Aflever kuponen og få én gratis børnebillet (4-14 år). Gyldig til 29.02.20. Kan ikke kombineres med andre rabatter.