EVENTS I FIELD'S

Fra 01/01/23 Til 31/12/23
Hele året har Field’s fokus på at skabe sjove, lærerige, underholdende og værdifulde events og aktiviteter for hele familien. I Field’s har vi fokus på at tilbyde events til alle aldre og målgrupper – derfor vil du også opleve alt fra beauty- til børneevents. Hold øje med denne artikel, hvor alle events løbende vil blive opdateret, så du kan planlægge din tid med familien!

Vi holder oversigten opdateret løbende, så du altid ved hvornår der afholdes fede events i Field's!

JULESKATTEJAGT MED ØNSKET

JULESKATTEJAGT MED ØNSKET

Hvornår: 1. - 31. december

Om eventet: Vi har en jule-mission til dig! Kan du finde de 6 poster, som gemmer sig i hele Field’s? Ved hver post er der et bogstav. Når du har fundet alle 6 bogstaver, danner de et ord. Det er ganske gratis at deltage. Alle, der afleverer et udfyldt skattekort er med i konkurrencen om et gavekort til Field's á 1.000 kr.

Hvor: Du henter dit juleskattekort i Field's Information på Plan 1.

TAG PÅ JULE-MISSION >>

ØNSKETRÆET I FIELD'S

ØNSKETRÆET I FIELD'S

Hvornår: 17. november - 15. december 

Om eventet: Spred glæde med en uventet gave! Ønsketræet er blevet en fast tradition i centeret. Her kan du finde ønsker fra børn og unge, der kommer fra svære kår, hvor en særlig julegave ville gøre en stor forskel. Du har muligheden for at opfylde én af børnenes juleønsker, ved at glæde dem med en uventet gave.

Hvor: Du finder Ønsketræet på Plan 0 ved Elgiganten.

SÅDAN HJÆLPER DU >>

LUCIA-OPTOG

LUCIA-OPTOG

Hvornår: Onsdag d. 13. december

Om eventet: Kom og se Lucia-optog onsdag d. 13. december kl. 10.30 i Field's. Field's Børnehave går rundt i centret og sluttet ved udgangen til metroen.
Kom i rigtig julestemning med familien.

Hvor: Du finder Lucia-optoget i Field's.

Galleri Surprize

Galleri Surprize

Hvornår: Åbner d. 16. september 

Om eventet: Galleri Surprize åbner dørene for deres 475kvm pop-up galleriudstilling, hvor du sparer 20-30% på alle værkerne malet af 15 store kunstnere verden over. OBS. Galleriet holder lukket fra mandag d. 23. - lørdag d. 28 oktober.

Hvor: Du finder galleriet på Plan 1.

LÆS MERE >>

COMEDY NIGHTS HOS GORM'S

COMEDY NIGHTS HOS GORM'S

Hvornår: Hver onsdag fra kl. 20 - 22.

Om eventet: Hver onsdag slår Gorm´s Ørestad dørene op for gratis Comedy Nights med Open Mic fra kl. 20 - 22. Hver onsdag aften er der stand-up comedy, hvor forskellige værter guider dig igennem aftenen, hvor du både kan opleve rutinerede- og nyere komikere afprøve nyt som gammelt materiale af.
Kom og medbring dit gode humør, en øl i hånden, når vi sammen skaber en god aften. Denne aftens serveres alle pizzaer til 100 kr. fra kl. 18 - 20 og Mikkeller fadøl serveres til 50 kr. fra kl. 18 - 22.

Hvor: Eventet finder sted hos Gorm's i Field's.

BESØG GORM'S >>