EVENTS I FIELD'S

Fra 01/01/23 Til 31/12/23
Hele året har Field’s fokus på at skabe sjove, lærerige, underholdende og værdifulde events og aktiviteter for hele familien. I Field’s har vi fokus på at tilbyde events til alle aldre og målgrupper – derfor vil du også opleve alt fra beauty- til børneevents. Hold øje med denne artikel, hvor alle events løbende vil blive opdateret, så du kan planlægge din tid med familien!
 
Vi ses i Field's - hele året rundt!

BYT TIL NYT EFTERÅR

BYT TIL NYT EFTERÅR

Hvornår: 1. september  - 1. oktober

Om eventet: Saml én eller flere poser med tøj, som du ikke længere bruger. For hver pose med tøj, du indleverer, får du en voucher med rabatter, der kan indløses i Field's mange butikker.

Hvor: Aflevér dit brugte tøj i Field's Information på Plan 1.

LÆS MERE >>

COMEDY NIGHTS HOS GORM'S

COMEDY NIGHTS HOS GORM'S

Hvornår: Hver onsdag fra d. 6. september kl. 20 - 22.

Om eventet: Hver onsdag slår Gorm´s Ørestad dørene op for gratis Comedy Nights med Open Mic fra kl. 20 - 22. Hver onsdag aften er der stand-up comedy, hvor forskellige værter guider dig igennem aftenen, hvor du både kan opleve rutinerede- og nyere komikere afprøve nyt som gammelt materiale af.
Kom og medbring dit gode humør, en øl i hånden, når vi sammen skaber en god aften. Denne aftens serveres alle pizzaer til 100 kr. fra kl. 18 - 20 og Mikkeller fadøl serveres til 50 kr. fra kl. 18 - 22.

Hvor: Eventet finder sted hos Gorm's i Field's.

BESØG GORM'S >>

Galleri Surprize

Galleri Surprize

Hvornår: Åbner d. 16. september

Om eventet: Galleri Surprize åbner dørene for deres 475kvm pop-up galleriudstilling, hvor du sparer 20-30% på alle værkerne malet af 15 store kunstnere verden over.

Hvor: du finder galleriet på Plan 1.

LÆS MERE >>

HJERTESTARTERDAGEN 2023

HJERTESTARTERDAGEN 2023

Hvornår: Mandag d. 16. oktober kl. 11:00 - 16:00.
 
Om eventet: Kom og prøv kræfter på hvordan man udfører den aller bedste førstehjælp og hjertemassage, når Hjerteforeningen kommer forbi Field's!
 
Hvor: Du finder eventet  i Service Lounge på Plan 1.
LÆS OM DAGEN HER >>

EKSKLUSIV KUNDEAFTEN MED ESTÉE LAUDER

EKSKLUSIV KUNDEAFTEN MED ESTÉE LAUDER

Hvornår: 23. oktober kl. 17:30

Om eventet: Nyd en aften i selvforkælelsens-navn og test vores bedst sælgende hudpleje- og makeupprodukter. Få råd og vejledning til at vælge lige netop de produkter, som passer til dine unikke behov. Helt eksklusivt, får du mulighed for at handle med rabat, samt at modtage en lækker goodiebag.

Hvor: Du finder eventet hos Matas på Plan 0.

BOOK TID >>

KULTURPILOTERNE OPTRÆDER I FIELD'S

KULTURPILOTERNE OPTRÆDER I FIELD'S

Hvornår: 12. oktober kl. 16:30 - 17:15

Om eventet: Kulturpiloternes performancehold optræder i forbindelse med Amar Børneteater festival. 
Læs mere om eventet lige her.

Hvor: Ved metropladsen i Field's på Plan 2.

LÆS MERE >

KUNDEAFTEN MED FILORGA

KUNDEAFTEN MED FILORGA

Hvornår: 31. oktober kl. 17:30

Om eventet: Kom med til en lærerig aften med Filorga, hvor vores specialist vil fortælle om de skønne produkter, som er inspireret af æstetiske medicinske behandlinger, og som sikrer synlige resultater indenfor kort tid. Du vil få mulighed for vejledning til hvilke produkter der passer til dig, så du får helt styr på din personlige hudplejerutine. Vi byder på lidt at drikke samt snacks. Der vil være mulighed for personlig rådgivning, 20% rabat ved køb for min. 300 kr. - samt en gave.

Hvor: Eventet finder sted hos Matas på Plan 0.

BOOK TID >>