Skattejagt i Efterårsferien

icon

Gratis aktivitet for børn

15. okt. - 24. okt. 2021

Tag på skattejagt med BOSS BABY!

Hvad skal I lave i efterårsferien? Lige nu, kan I gå på skattejagt i Field's sammen med den sejeste Baby Ted fra filmen Boss Baby - det bli'r i familien

I filmen Boss Baby - det bli'r i familien er Tim og Ted tilbage, men denne gang er de to brødre blevet voksne. En ondsindet baby-konspiration truer dog menneskeheden, så Ted og Tim må forvandles til babyer igen for at stoppe truslen. Kampen tager de op i selskab med Tims datter, som er gået i families fodspor og er den nye Boss Baby. 

Boss Baby - det bli'r i familien har premiere i Nordisk Film biografer Field’s lørdag d. 9. oktober. Field’s inviterer derfor alle seje børn med på skattejagt rundt i Field’s. Børnene kan deltage i skattejagten i hele efterårsferien og slutte dagen af med at se Boss Baby - det bli'r i familien i biografen.  

Skattejagt

Hjælp os med at finde alle bogstaver, som har gemt sig rundt omkring i Field’s. Skattekortet udleveres i Field’s Information på Plan 1. Det er ganske gratis at deltage. 

Alle der afleverer et udfyldt skattekort får en lille overraskelse. Man deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, som er 4 biografbilletter samt 4 guf-billetter til Nordisk Film Biografer Field's. Vi trækker 3 vindere af hovedpræmien! Vinderne trækkes den 25. oktober 2021.

SÅDAN GØR DU:

  1. Hent skattekortet i Field’s Informationen på Plan 1 - det er gratis!
  2. Find de 8 poster rundt omkring i centret - der er hjælp at hente på skattekortet
  3.  Ved hver post finder du et bogstav. Når du har fundet alle 8 bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet
  4. Udfyld kortet og aflevér det i Field’s Informationen på plan 1 v/ Kaufmann og få en lille overraskelse. Du deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, 4 biografbilletter samt 4 guf-billetter til Nordisk Film Biografer Field's. 

Vi glæder os til at tage på eventyr sammen med jer! 

Psst... det populære børnepas er tilbage i efterårsferien, hvor der er penge at spare på biografbilletten! 
Læs mere her