Skattejagt i sommerferien

icon

Gratis aktivitet for børn

Tag på skattejagt med FLUMMERNE!

Hvad skal I lave i sommerferien? Lige nu, kan I gå på skattejagt, og finde alle de søde figurer fra filmen "FLUMMERNE" i Field's. 

Filmen ”FLUMMERNE” handler om Flummerne. Et nuttet og pelset donut-formet dyr, som skal på en eventyrlig tidsrejse. Ved et uheld med en magisk blomst rejser makkerparret fra år 1835 frem til nutidens Shanghai. Her oplever de for første gang trafik, de smager fastfood og det værste af det hele er, at de opdager, at Flummere er en uddød dyreart! Nu er det op til det gakkede par at redde sig selv og måske kan de endda ændre på historiens gang og redde deres arts overlevelse

”FLUMMERNE” har premiere i Nordisk Film biografer Field’s d. 8. juli.
Field’s inviterer derfor alle eventyrlystne børn med på flumme skattejagt rundt i Field’s. Børnene kan deltage i skattejagten i hele sommerferien og slutte dagen af med at se "FLUMMERNE" i biografen.  

Skattejagt

Hjælp os med at finde alle karakterene fra filmen ”FLUMMERNE”, som har gemt sig rundt omkring i Field’s. Skattekortet udleveres i Field’s Information på Plan 1. Det er ganske gratis at deltage. 

Alle der afleverer et udfyldt skattekort får en lille overraskelse. Man deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, som er 4 biografbilletter samt 4 guf-billetter til Nordisk Film Biografer Field's. Vi trækker 3 vindere af hovedpræmien! Vinderne trækkes den 10. august 2021.

SÅDAN GØR DU:

  1. Hent skattekortet i Field’s Informationen på Plan 1 - det er gratis!
  2. Find de 6 poster rundt omkring i centret - der er hjælp at hente på skattekortet
  3.  Ved hver post finder du et bogstav. Når du har fundet alle 6 bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet
  4. Udfyld kortet og aflevér det i Field’s Informationen på plan 1 og få en lille overraskelse. Du deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, 4 biografbilletter samt 4 guf-billetter til Nordisk Film Biografer Field's. 

Vi glæder os til at tage på eventyr sammen med jer! 


Psst... det populære børnepas er tilbage i sommerferien, hvor der er penge at spare på biografbilletten! 

Læs mere her