Skattejagt i efterårsferien

icon

Gratis aktivitet for børn

Tag på skattejagt med den vildeste familie!

Hvad skal I lave i efterårsferien? Lige nu, kan I gå på skattejagt, og finde alle de vilde figurer fra filmen "Familien Bigfoot" i Field's.

Familien Bigfoot er tilbage, og filmen har premiere i Nordisk Film biografer Field’s d. 8. oktober. I den anledning inviterer vi alle eventyrlystne børn på skattejagt rundt i Field’s. Børnene kan deltage i skattejagten i hele efterårsferien og slutte dagen af med at se "Familien Bigfoot" i biografen.  

Skattejagt

Hjælp os med at finde alle dyrene og karakterene fra filmen ”Familien Bigfoot”, som har gemt sig rundt omkring i Field’s. Skattekortet udleveres i Nordisk Film biografen i Field's på Plan 1. Det er ganske gratis at deltage. 

Alle der afleverer et udfyldt skattekort får en lille overraskelse fra HARIBO. Man deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, som er 4 biografbilletter samt 4 guf-billetter til Nordisk Film Biografer Field's.  Der trækkes 2 vindere af hovedpræmien! 

SÅDAN GØR DU:

  1. Hent skattekortet i Nordisk Film biografen Field's - det er gratis!

  2. Find de 7 poster rundt omkring i centret - der er hjælp at hente på skattekortet

  3.  Ved hver post finder du et bogstav. Når du har fundet alle 7 bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet

  4. Udfyld kortet og aflevér det i Nordisk Film biografer Field's på plan 1 og få en lille overraskelse fra HARIBO. Du deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, 4 biografbilletter samt 4 guf-billetter til Nordisk Film Biografer Field's. Der trækkes 2 vindere af hovedpræmien! Vinderne vil blive kontaktet via mail. 

Vi glæder os til at tage på eventyr sammen med jer! 


Psst... det populære børnepas er tilbage i efterårsferien! Læs mere her