Trolls rocker Field's

icon

Hele sommerferien

De farverige trolde er tilbage i ’Trolls på verdensturné’ – filmen har premiere i Nordisk Film Biografer Field’s den 2. juli. Det skal fejres med masser af sjove konkurrencer samt det populære børnepas.

 

Se filmen ’Trolls på verdensturné'

Animationsfilmen 'Trolls på verdensturné' er andet kapitel om de små syngende trolde med det smukke strithår, og denne gang bliver det endnu vildere.  udvides troldeuniverset. 
Troldeuniverset udvides da dronning Poppy og Branch opdager at der findes andre troldeklaner end deres egen. Hver troldeklan har deres egen musikgenre og det er lige fra tekno til country.  

De tydelige forskelle mellem klanerne skaber sammenstød, men da en trussel sætter alle troldene over hele landet i fare, må Poppy, Branch og deres venner skabe harmoni blandt de fuskende trolde. 

Anna Kendrick og Justin Timberlake ligger igen stemmer til Poppy og Branch, hvor de danske stemmer bliver leveret af sangerne Stine Bramsen og Christopher.

Filmen har premiere torsdag 2 juli i Nordisk Film Biografer Field’s. 

Køb billet

Vind billetter og masser af fedt Trolls merchandise

Hold øje med Field’s Facebook, hvor vi hver uge hele sommeren udlodder fede Trolls Præmier. Vind biografbilletter, fedt merchandise eller de officielle Trolls LEGO æsker! Du kan også deltage i konkurrencer på Field’s Instagram. 

Følg Field’s Facebook


Følg Field’s Instagram 


Det populære Børnepas er tilbage

Med et Børnepas kan børnene hente sjove gaver fra de forskellige forretninger i Field’s. Der er også besparelser på entré til biografen, når du køber en børnebillet. Derudover får du en gratis børnebillet til Ripley’s – Believe It or Not. Der er altså masser af gode grunde til at få fingrene i Field's Børnepas i Sommerferien! 
Børnepasset sælges fra fredag 26. juni til 9. august 2020 eller så længe lager haves. 

Børnepasset koster fra 65 kr. og kan have en værdi helt op til 400 kr.

Læs mere børnepasset og de forskellige gaver

Afslut jeres besøg i en af vores mange restauranter og cafeer!

Sæt prikken over i'et med en skøn middag på en af Field's lækre restauranter eller cafeer! Field’s Food Lounge er en hyggelig oase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter
Gorm’s serverer sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld.
Du kan også finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, kan du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af både varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle finder du også lækre cocktails både med og uden alkohol – lige til at blive i godt humør af!

The American Restaurant & Diner som navnet antyder er 'The American' stedet, hvis du er vild med autentisk amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et oplagt valg være den lækre amerikanske apple pie eller brownie.

Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Cafe wok, Sushibar, Milano, Nachos, Cyprus, Grand Cafe og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

Vi ses til en fantastisk sommerferie i Field's