Efterårsferie-Børnepas med flotte gaver

icon

Oplevelser for børn

Det populære Børnepas er tilbage i Field’s. Hent flotte gaver i Field's butikker og få gratis adgang for ét barn til Den Blå Planet og Guinness World Records. Køber du en billet til 100 kr. får du også en børnebillet til BOUNCE eller Field's Biograf!

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i efterårsferien?
I Field's har vi en masse aktiviteter, så børnene ikke keder sig i ferien. Med et Børnepas i hånden kan børnene begive sig rundt i centret og hente sjove gaver fra de forskellige forretninger i centret. Der er også store besparelser på entre til biografen og BOUNCE, når du køber en børnebillet. Derudover får du en gratis børnebillet til Den Blå Planet og Guinness World Records. Der er altså masser af gode grunde til at få fingrene i Field's Børnepas i Efterårsferien! Så kom ind i varmen. Tag lillesøster eller storebror på nakken og gør klar til timevis af underholdning med Field’s Børnepas!

Børnepas uden børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf og en tur i Bounce koster kun 50 kr. - Værdi 470 kr.
Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf eller en tur i Bounce koster kun 100 kr. - Værdi 570 kr.
Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf OG en tur i Bounce koster kun 150 kr. - Værdi 670 kr.

Børnepasset sælges i et begrænset antal. Billetterne i Børnepasset kan KUN indløses i Field's butikker samt hos samarbejdspartnere i perioden 11. okt. - 03. nov. 2019 (begge dage inklusive). Billetterne i Børnepasset kan benyttes alle dage i perioden og kan fordeles over flere dage. Det er dermed ikke nødvendigt at indløse alle billetter den dag, Børnepasset bliver købt. Der tages dog forbehold for, at enkelte produkter kan blive udsolgt i løbet af perioden.
Børnepasset kan købes i Field's Information på Plan 1 fra d. 11.10.19-03.11.19.

Børnepasset indeholder følgende:

Aktivitetsbillet til Bounce eller NFBio (Gælder kun Børnepas til 100 kr. og 150 kr.)
*Nordisk Film Biograf betingelser: Billetten kan KUN bruges i perioden 11.10.19-20.10.19.
Billetten er for børn til og med 11 år. Billetten skal bruges inden klokken 18. Tillæg på 3D titler og forlænget spilletid betales separat ved indløsning af billet i biografen. 
OBS! Familien Addams har først premiere d. 31. oktober - Børnepas-billetten kan derfor ikke benyttes til denne film. Du kan dog benytte billetten til alle andre børnevenlige film i biografen i den nævnte periode.

*Bounce betingelser: Billetten er for børn til og med 14 år. Billetten gælder til en time og eks. strømper. Kan kun bruges som drop in billet. Hoppetider skal startes på hele klokkeslæt.

Børne-Foto (Plan 2) = 1. stk. børneportræt - eller et print af et foto fra din smartphone. Gælder for børn til og med 15 år i selskab med en voksen.

MYPLAYS (Plan 1) = Pyjamashelte-maske - Download Field's appen og log ind på MYPLAYS. Scan koden med QR scanneren

Frellsen (Plan 0) = Børne softice med drys

Panduro (Plan 0) = Pixi malebøger

Søstrene Grene (Plan 1) = Anna & Clara's gåder (aktivitets kort)

Bilka (Plan 0) = Glow in the dark tryllehandske (one size)
Gaven udleveres i Bilkas kundeservice

Esprit (Plan 1) = Rainbow farveblyant blyanten som kan plantes til krydderurter, blomster eller grønsager når den er brugt færdig - Forglem mig ej

Tiger (Plan 1) = Klappe skeletter

Gorms (overfor hovedindgangen - Plan 0) = Kold drik

Bahne (Plan 0) = Drikkeflaske med sugerør

Kjærstrup (Plan 0) = Et styk fyldt chokolade med karamel

Den Blå Planet = Børneentrebillet
"Havet er fyldt med mysterier, ukendte dyre- og plantearter.
Den Blå Planet tilbyder dig en unik oplevelse denne vinterferie, hvor
underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer.
Den Blå Planet giver fri adgang til ét barn t.o.m. 11 år ved fremvisning af børnebilletten.

Billetten er gyldig fra 11.10.19-3.11.19
Læs mere her: www.denblaaplanet.dk

Guinness World Records = Børneentrebillet
"Prøv at slå din egen rekord i Europas eneste Guinness World Records! Vores 1.000 m2 er fyldt med rekorder indenfor sport, kunst, musik og videnskab. Mød verdens højeste mand, som målte 272 cm og manden som siden 1959 har spist 8 tons metal og glas. Slå dig løs i vores nye, interaktive play zone og spil på verdens største Pac-Man spil.
Aflever Børnepas billetten ved indgangen og få én gratis entrebillet (4-11 år) til både Guinness World Records og The Mystic Exploratorium, hvor du kan fotograferer din egen skygge - eller bytte ansigt med en ven!

Billetten er gyldig fra 11.10.19-3.11.19
Læs mere her: www.guinness.dk


Pstt! Læs mere om vores efterårsferie aktiviteter her: https://bit.ly/2mrfG4c