Efterårsferie i Field's

icon

Børnepas og skattejagt

Mød familien Bigfoot

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i efterårsferien?

I Field's har vi en masse aktiviteter, så børnene ikke keder sig i ferien. Med et Børnepas i hånden kan børnene begive sig rundt i centret og hente sjove gaver fra de forskellige forretninger i centret. Der er også store besparelser på entre til Field’s Biograf og JumpYard trampolinpark, når du køber en børnebillet. Derudover får du en gratis børnebillet til Experimentarium (t.o.m. 11 år). Der er altså masser af gode grunde til at få fingrene i Field's Børnepas i Efterårsferien! Så kom ind i varmen. Tag lillesøster eller storebror på nakken og gør klar til timevis af underholdning med Field’s Børnepas!

 • Børnepas uden børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf og en tur i JumpYard koster kun 60 kr. - Værdi 525 kr.

 • Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf ELLER en tur i JumpYard koster kun 120 kr. - Værdi 660 kr.

 • Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf OG en tur i JumpYard koster kun 180 kr. - Værdi 750 kr.


VIGTIG INFO:
Alle besøg i Experimentarium skal bookes på forhånd. Det er derfor nødvendigt at booke jeres billetter og ankomsttidspunkt online INDEN I besøger Experimentarium.

Børnepasset sælges i et begrænset antal. Billetterne i Børnepasset kan KUN indløses i Field's butikker samt hos samarbejdspartnere i perioden 9. – 18. oktober. Billetten til Experimentarium kan desuden indløses t.o.m. den 31. oktober 2020. Aktivitetsbilletterne til Field’s Biograf og Jumpyard kan indløses alle dage i perioden 9.-18. oktober samt alle hverdage t.o.m. den 18. december.

Billetterne i Børnepasset kan benyttes alle dage i perioden og kan fordeles over flere dage. Det er dermed ikke nødvendigt at indløse alle billetter den dag, Børnepasset bliver købt. Der tages dog forbehold for, at enkelte produkter kan blive udsolgt i løbet af perioden.

Børnepasset kan købes i Field's Information på Plan 1 fra d. 9.-18. oktober 2020 – så længe lager haves. 

 Boornebillet

Børnepasset indeholder følgende:

Aktivitetsbillet til JumpYard eller NFBio Field’s (Gælder kun Børnepas til 120 kr. og 180 kr.)

*Nordisk Film Biograf betingelser: Billetten er gyldig i perioden 9. oktober – 18. oktober samt alle hverdage til og med den 18. december 2020. Billetten er for børn til og med 11 år. Billetten skal bruges inden klokken 18. Tillæg på 3D titler og forlænget spilletid betales separat ved indløsning af billet i biografen.

*JumpYard betingelser: Billetten er for børn til og med 14 år. Billetten gælder til en time. Har I ikke allerede JumpSocks, skal disse tilkøbes separat. Kan kun bruges som drop-in billet, og der kan således ikke bookes online med denne billettype. Hoppetider skal startes på hele klokkeslæt.

*Experimentarium betingelser: Børnepasset indeholder ét stk. fribillet til Experimentarium for børn i alderen 3-11 år.

VIGTIG INFO:
Alle besøg i Experimentarium skal bookes på forhånd. Det er derfor nødvendigt at booke jeres billetter og ankomsttidspunkt online INDEN I besøger Experimentarium. Se mere længere nede under beskrivelse af Børnefribilletten. 

BØRNEPASSET INDEHOLDER:

 • Børne-Foto (Plan 2) = 1. stk. børneportræt - eller et print af et foto fra din smartphone. Gælder for børn til og med 14 år i selskab med en voksen

 • Frellsen (Plan 0) = Børne softice med drys

 • Panduro (Plan 0) = Ét stk. malebog – vælg mellem forskellige motiver

 • Søstrene Grene (Plan 1) = Anna & Clara's Modellervoks

 • Esprit (Plan 1) = Flot bandana / tørklæde

 • Flying Tiger (Plan 1) = Sæbebobler

 • Bahne (Plan 0) = Kagedekoration eller stribet pap-krus med guldtal

 • Kjærstrup (Plan 0) = Et styk børnechokolade. Forældre kan tilkøbe en kop kaffe inkl. 1 stk. kuvertchokolade for 10 kr. 

 • BR (Plan 0) – Snurretop

 • Espresso House (Plan 0 + Plan 1) – Lille smeltet varm chokolade med flødeskum. Tilbud til forældrene: Få 20% på en varm drik fra menuen. 

 • Bilka (Plan 0) = HARIBO Vingummi-rouletteARIBO Vingummi-roulette. Gaven udleveres i Bilkas kundeservice

 • Magasin (Plan 0): Søde skum-slikkepinde med dyre-motiv. Gaven udleveres i Kids afdelingen i Magasin

 • NORMAL (Plan 0) – Pringles

 • DALLE VALLE (Plan 2) – Valgfri børnemenu. Vælg mellem Børne-Nuggets, Børne-Burger, Børne-Spaghetti eller Børne-Fiskefilet
  Menuen skal spises i Dalle Valle og kan ikke bestilles som To-Go. Gælder for børn til og med 14 år i selskab med en voksen.
   
 • BABYSAM (Plan 1) – Lille Badedyr, der kan sprøjte vand

 • EXPERIMENTARIUM – Børnefribillet
  Mennesket er naturligt nysgerrigt. På Experimentarium udfordrer vi menneskets hjerne, hjerte og krop. I fællesskab undersøger og oplever vi det forunderlige ved naturvidenskaben gennem leg og læring.
  Sådan indløses Børne-billetten til Experimentarium: 
  - Billetter skal bookes online før besøget i Experimentarium på www.experimentarium.dk. 
  - Vælg "Fields-fribillet" til 0 kr. og læg denne i kurven sammen med de andre billetter, I skal bruge på dagen.
  - Medbring Børne-billetten fra Børnepasset, når I besøger Experimentarium. Denne skal afleveres sammen med Fields-fribilletten fra online-bestillingen for at børnebilletten accepteres.
  Børne-billetten fra Børnepasset inkluderer entré til Experimentarium for ét barn (3-11 år) i følgeskab med betalende voksen. Én betalende voksen kan medtage op til to børn med børne-billetter. Hvert barn skal have sin egen fysiske børne-billet fra Børnepasset. 

  Billetten er gyldig i perioden 9.-31. oktober 2020. Kan ikke kombineres med andre rabatter.  
  EXPERIMENTARIUM, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup - www.experimentarium.dk