FIELD'S BØRNEPAS SOMMER 2020

28020 Fields_Sommerferie_Event_Description list slider_01_Large_1920x580px_360kb

Field's Børnepas

icon

Oplevelser for børn

Det populære børnepas er tilbage!

Hent flotte gaver i Field's butikker og få gratis adgang for ét barn til Ripley’s – Believe It or Not! Køber du en billet til 130 kr. får du også en børnebillet til Field's Biograf!

Leder du også efter en sjov aktivitet til børnene i sommerferien?
Med et Børnepas i hånden kan børnene begive sig rundt i centret og hente sjove gaver fra de forskellige forretninger. Der er også store besparelser på entré til biografen, når du køber en børnebillet. Derudover får du en gratis børnebillet til Ripley’s – Believe It or Not. Der er altså masser af gode grunde til at få fingrene i Field's Børnepas i Sommerferien! Tag lillesøster eller storebror på nakken og gør klar til timevis af underholdning med Field’s Børnepas!

Børnepas uden børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf koster kun 65 kr. - værdi 305 kr.

Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf koster kun 130 kr. - værdi 400 kr.

Børnepasset sælges i et begrænset antal.

Billetterne i Børnepasset kan KUN indløses i Field's butikker samt hos samarbejdspartnere i perioden 26. juni - 9. august 2020 (begge dage inklusive). Billetterne i Børnepasset kan benyttes alle dage i perioden og kan fordeles over flere dage. Det er dermed ikke nødvendigt at indløse alle billetter den dag, Børnepasset bliver købt. Der tages dog forbehold for, at enkelte produkter kan blive udsolgt i løbet af perioden.

Børnepasset kan købes i Field's Information på Plan 1 fra d. 26. juni - 9. august 2020 eller så længe lager haves..

Børnepasset indeholder følgende:

Aktivitetsbillet til Nordisk Film biografer Field’s (Gælder kun Børnepas til 130 kr.)

*Nordisk Film Biograf betingelser: 
Billetten er for børn til og med 11 år. Billetten skal bruges inden klokken 18. Tillæg på 3D titler og forlænget spilletid betales separat ved indløsning af billet i biografen.

Se spilletider 
 
Børne-Foto (Plan 2) = 1 stk. børneportræt 6x9 cm 
eller et print af et foto fra din smartphone 10x10 cm

Frellsen (Plan 0) = Børne softice med drys 

Babysam (Plan 1) = Sæbebobler

Helsemin (Plan 0) = Sødt eller læbepomade – vælg mellem Raw Halo chokolade, Hurraw økologisk læbepomade eller en økologisk frugtba

Bahne (Plan 0) = Miss Etolie kage-dekoration

Bilka (Plan 0) = Haribo mega roulette

Dalle Valle (Plan 2) =  Børnemenu  - vælg mellem: 
- Børne Nuggets
- Børne Burger
- Børne Spaghetti
- Børne Fiskefilet
Gælder for børn til og med 14 år i selskab med en voksen

Ripley’s Believe It or Not = BØRNEBILLET

Ripley’s Believe It or Not! er Københavns skøreste museum. Kom og oplev et ægte vampyr-dræber-sæt og rigtige skrumpehoveder, lavet af mennesker. Mød manden, der har lavet sig selv om til et reptil? Prøv om du kan holde balancen i vores hvirvel-tunnel, og tag et billede af dig selv mens du går på væggene i vores nye Illusions Zone.

Aflever Børnepas-billetten hos Ripley’s Believe It or Not! og få én gratis børne entrebillet (4-11 år). Billetten inkluderer entré til Ripley's for ét barn i følgeskab med betalende voksen. Én betalende voksen kan medtage op til to børn med børnebilletter. Hvert barn skal have sin egen børnebillet. Gyldig til 16/08/2020. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ripley’s Believe It or Not!, 
Rådhuspladsen 57.
www.ripleys.dk