Skattejagt med Minions

icon

Rundt omkring i Field's

Gratis aktivitet for børn

24. juni - 7. august 2022

TAG PÅ SKATTEJAGT MED "MINIONS - HISTORIEN OM GRU"

Børnepas

Hvem elsker ikke en god og sjov skattejagt? I sommerferien i Field's kan du komme med på opdagelse, hvor du skal hjælpe os med at løse en gåde! Vi har brug for din hjælp til at finde seks figurer fra filmen "Minions: Historien om Gru." Mon du kan løse gåden?

Sådan foregår skattejagten med "Minions: Historien om Gru":


Hjælp os med at finde alle bogstaverne, som har gemt sig rundt omkring i Field’s. Skattekortet udleveres i Field’s Information på Plan 1. Det er ganske gratis at deltage. 
Alle der afleverer et udfyldt skattekort får sig en lille overraskelse. Man deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, som er et gavekort til Field's på 500 kr. Vinderen trækkes den 9. august 2022. Du kan deltage i skattejagten i perioden 24. juni - 7. august 2022. 

1) Hent skattekortet i Field’s Informationen på Plan 1 - det er gratis!

2) Find de 5 poster rundt omkring i centret - der er hjælp at hente på skattekortet

3) Ved hver post finder du et bogstav. Når du har fundet alle 5 bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet

4) Udfyld kortet og aflevér det i Field’s Informationen på plan 1 v/ Kaufmann og få en lille overraskelse, som tak for dit flotte skattejagtsforsøg. Du deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, som er et gavekort á 500 kr. til Field's.

PSST - DET POPULÆRE SOMMERFERIE BØRNEPAS ER TILBAGE!
Sommerferie Børnepas sker i perioden 24. juni - 31. august 2022.
Læs mere om Børnepasset her  >>