MISSION VINTERFERIE

icon

Field's

7. - 23. FEBRUAR

Field's vinterferie program

Vinterferien banker på døren

Savner du gode ideer til sjove aktiviteter i vinterferien? Så kig forbi Field’s, hvor vi har masser af sjove oplevelser og aktiviteter for hele familien. Det populære Børnepas er tilbage - denne gang med gratis entré til H.C. Andersen Eventyrhuset! Derudover kan de små gå på Skattejagt og komme på Spion opgaver på udvalgte dage!
Vinterferien banker på døren, og hvad skal man dog finde på? Field's er fyldt med sjove aktiviteter for børn! I hele vinterferien sætter Field's fokus på den nye film ‘Spioner på Missioner’ som har premiere d. 6. februar! I anledning af den nye film har Field's sat fokus på filmuniverset. Så kom forbi og slip jeres små spioner løs i Field's, hvor de kan tage på skattejagt, lave spion-udstyr og prøve Børnepasset fyldt med fede gaver!

 

KOM PÅ SPION MISSION I FIELD’S 

I vinterferien sætter vi gang i missionerne, når du kan slippe de små spioner fri i vores Spion-værksted på plan 2. Her kan der laves fede spion gadgets som spionbriller, flotte butterflies, og nøgler som kan åbne dørene til de største spionmissioner! 

Se alle workshops datoerne nedenfor.
Alle workshops er fra kl. 11:00-14:00.

 

SPIONBRILLE VÆRKSTED – Følgende dage: 8. 11. 14. & 22. februar.

Ingen spion uden et par seje briller, som man kan gemme sig bag eller bare
se ”Lance tjekket” ud. Vi har et par brillemodeller klar som du selv skal klippe og hæfte sammen og lad os se, om du mon ikke kan slå Lance i ”tjekkethed” – vi har materialer klar til en kreativ brille. Gælder så længe lager haves.

 

BUTTERFLY VÆRKSTED – Følgende dage: 9. 12. & 15. februar.

En ordentlig spion har selvfølgelig en butterfly til de fine middage. 
Lav en flot og kreative Lance pap-butterfly. Vi har alt klar til din butterfly. Gælder så længe lager haves.

 

NØGLE VÆRKSTED – Workshopdage: 10. 13. & 16. februar.

Der er nøgler til alt – både til at åbne døre og til at deltage i spionmissioner. 
På værkstedet laver vi nøgler i forskellige typer af modelleringsclay, så kom og lav en flot nøgle. Der er clay så længe lager haves.Alle dageneVi har en fin ’Spioner på Missioner’ stregtegning klar, som du kan farve med de flotteste farver og tage med hjem.

 

BØRNEPAS

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i vinterferien?
I Field's har vi en masse aktiviteter, så børnene ikke keder sig i ferien. Med et Børnepas i hånden kan børnene begive sig rundt i centret og hente sjove gaver fra de forskellige forretninger i centret. Der er også store besparelser på éntre til biografen og BOUNCE, når du køber en børnebillet. Derudover får du en gratis børnebillet til H.C. Andersen Eventyrhuset. Der er altså masser af gode grunde til at få fingrene i Field's Børnepas i vinterferien! Så kom ind i varmen. Tag lillesøster eller storebror på nakken og gør klar til timevis af underholdning med Field’s Børnepas!

Find ud af mere her

 

SKATTEJAGT

Elsker dine børn også en god skattejagt? Så kom i Field's i vinterferien og gå på opdagelse i centret. Vi har brug for din hjælp til at finde de fem figurer fra filmen ’Spioner på Missioner’ som har gemt sig i Field's! Skattekortet udleveres i Field's Information på plan 1.
SÅDAN GØR DU: 
1) Hent skattekortet i Field's Information - det er gratis!
2) Find de fem figurer i centret - der er hjælp at hente på skattekortet
3) Ved hver figur finder du et bogstav. Når du har fundet alle fem bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet
4) Udfyld kortet og aflevér det i Field's Information på plan 1 - så er du med i konkurrencen om 4 biografbilletter til filmen ’Spioner på Missioner’ til Nordisk Film Biografer i Field's!
Pssst... alle der afleverer deres skattekort, får en kinder chokoladestang!

Find ud af mere her

 

VINTERFERIE-FILMEN SOM SKAL SES!

Fra folkene bag 'Ice Age' og 'Ferdinand' kommer nu animationsfilmen 'Spioner på Missioner'. Filmen følger verdens bedste spion Lance Sterling, der bliver forvandlet til en due, og han må nu stole på, at gadget-nørden Walter kan hjælpe ham. 'Spioner på Missioner' er en film for hele familien med masser af action og spion-komik.
Filmen har premiere d. 6. februar i Nordisk Film Biografer Field’s.
Køb dine billetter her: https://bit.ly/2QWkOdy

 

FROST 2 TOUR

I vinterferien kan de små komme til en eventyrlig Frost 2 Tour i samarbejde med ©Disney og få en ægte Frost oplevelse!
Drømmer dine børn også om, at blive forvandlet til en vaske ægte Frost karakter? 
Så kom i Field’s d. 16. februar kl. 12-16 på Metropladsen plan 0, hvor de små kan få flettet deres hår som prinsesserne, få lavet en flot ansigtsmaling inspireret af Frost, prøve de flotte Frost kjoler eller klæde sig ud som Olaf. Til sidst, tages der også billeder i Frost universet, som kan tages med hjem. 

Frost Skattejagt
Udover arrangementet på Metropladsen i Field’s, er der også Frost 2 skattejagt i Bilka One Stop fra d. 7.-23. februar, hvor der er flotte Frost præmier på spil.

Sådan deltager du:
1. Tag en flyer i Bilkas kundeservice, hvorpå der er nogle ledetråde til skattejagten
2. Find de fem bogstaver i dit Bilka hypermarked og gæt det magiske ord
3. Download Billies Børneapp og tast det magiske ord ind i appen
4. Indtast dine kontaktoplysninger, og du er nu med i lodtrækningen om en kurv med fede Frost præmier
Alle vindere trækkes torsdag den 27. februar og kontaktes direkte via mail.

Det er selvfølgelig helst gratis, at deltage i begge arrangementer!

 

SJOV TEGNEKONKURRENCE I ESPRIT

Deltag i ESPRITs tegnekonkurrence fra d. 7. februar til 23. februar. 
Du kan vinde en KÆMPESLIKPOSE!
Der bliver i alt trukket 10 vindere blandt alle tegningerne.

 

BR INVITERER TIL VINTERSJOV

I vinterferien kan dine børn på udvalgte dage, gå i det kreativehjørne, prøve kræfter med det nye Lego Hidden Side Multiplayer og meget mere.

Lav dit eget fastelavnsris
Mandag d. 10. februar til søndag d. 23. februar kan de små lave deres helt eget fastelavnsris i BR.
Hent et fastelavnsris i BRs kasse og dekorer det derefter ved kreabordet inde i butikken.
*eventen gælder så længe lager haves

Lego make & Take event
Lørdag d. 15. februar kan dit barn prøve kræfter med nedenstående ting:
• Kom og byg et hidden side spøgelse - og tag det med hjem. 
• Byg og leg med nye lego friends sæt
• De første 100 kan få en gratis lego friends plakat 
 
Lego hidden side multiplayer konkurrence
Lørdag og søndag d. 15. og 16. februar kl. 10:00-15:00 kan du bliv, en ægte spøgelsesjæger! Download lego hidden side på telefonen og prøv den nye multiplayer funktion i BR i Field’s. Holdet med den hurtigste tid vinder et hidden side byggesæt. BR kontakter vinderen søndag d. 16. februar. Alle børn som deltager skal være min. 7 år, for at deltage. Det er vigtigt man kommer min. 2 personer for at lave et hold, samt har sin egen mobiltelefon med.

 

INDENDØRS FASTELAVNSFEST

Fastelavn er mit navn... Søndag den 23. februar kl. 11 og kl. 13 afholder Field’s sammen med BR og Bilka Onestop fastelavnsfest for børn i alderen 3 til 12 år.
Så hop i kostumet og hjælp os med, at slå katten af tønden. Der krones kattekonger, kattedronninger og bedst udklædte, som alle får en flot gave fra BR!
Det er selvfølgelig gratis at deltage.

Find ud af mere her

 

KONKURRENCER

Hold øje med vores Facebook og Instagram, hvor vi lægger masser af konkurrencer op løbende! Facebook: Field’s Instagram: Fieldsshopping

 

AFSLUT JERES BESØG I VORES FOOD LOUNGE

Efter en aktiv dag i Field's, så sæt prikken over i'et med en skøn middag på en af Field's lækre restauranter eller cafeer! Field’s Food Lounge er en hyggelig oase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. 

Gorm’s serverer sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, kan du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af både varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle finder du også lækre cocktails både med og uden alkohol – lige til at blive i godt humør af!

The American Restaurant & Diner som navnet antyder er 'The American' stedet, hvis du er vild med autentisk amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et oplagt valg være den lækre amerikanske apple pie eller brownie.

Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Cafe wok, Sushibar, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King, Kentucky Fried Chicken og Sunset Boulevard. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

KOM PÅ SPION MISSION I FIELD’S