sjov vinterferie med gratis aktiviteter

icon

Oplevelser for børn

Field’s står klar med masser af sjove aktiviteter denne vinterferie! Dyk ned i dybet i vores kæmpe boldlegelands akvarium, skab dit helt eget kunstværk ud af modellervoks, gå på skattejagt eller få fede gaver i Field's butikker med vores børnepas. Hiv en dag ud af kalenderen i vinterferien, og se hvad du kan lave i Field's med dine børn eller børnebørn

Vinterferien banker på døren, og hvad skal man dog finde på?
Field's er fyldt med sjove aktiviteter for børn, og vi glæder os til at tage imod jer til et hav-univers spækket med sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle!
Boldlegeland
Slip børnene løs i det store boldlegelands akvarium på Metropladsen Plan 0

Børnepasset 

Børnepasset er altid en sikker vinder! Her får de små alt fra en softice til en entrebillet til Bounce eller en biografbillet til Nordisk Film Biograf.

Du kan læse mere om børnepasset her: https://bit.ly/2waLjAV

Køb børnepasset i Field's Information på Plan 1.

Skattejagten
Den Blå Planet har brug for din hjælp! Seks af deres havdyr har gemt sig i Field’s.
Kan du finde dem? Ved hvert havdyr er der et bogstav.
Når du har fundet alle seks bogstaver danner de et ord.

Alle der deltager kan hente en Haribo mini slikpose i Field’s information på Plan 1. Vi trækker lod blandt alle deltagere om 2x4 årskort
til Den Blå Planet for 2 voksne og 2 børn (børn max 11 år), som gælder hele 2019. Vinderne får direkte besked 25. februar 2019.

Du får udleveret dit skattekort i Field's information på Plan 1.
Skattejagten er gratis at deltage i.

Workshop hos Panduro
Gå i det kreative hjørne og skab dit helt eget kunstværk ud af modellervoks når Panduro rykker ud foran deres butik lørdag den 09.02.19 og 16.02.19 på Plan 0 fra kl. 12-16

Fortnite
Fortnite har taget verden med storm og er et af de mest populære spil i øjeblikket. Der vil i løbet af dagen blive afholdt små konkurrencer, hvor der er præmier på højkant.

Der vil være mulighed for at:

  • Spille Fortnite i Virtual Reality
  • Deltage i Fortnite quiz
  • Danse de populære danse i dansekonkurrencen

Kom i Field's og vis os din bedste ”The floss” dans, del din store viden omkring spillet i quizzen eller prøv dig selv af i spillet med VR-briller på.
Så sæt kryds i kalenderen søndag d. 17. februar fra klokken 12.00 til 16.00. Du finder os på Plan 1 ved Kaufmann.
Vi gør opmærksom på at pladsen, hvor eventet afholdes har en max. kapacitet på 100 personer. Der vil dog være fokus på rotering, så alle når, at prøve kræfter med Fortnite Fever!

Konkurrence for hele familien
Drømmer du også om at komme ud og dykke eller snorkle i Rødehavet?
Så har du chancen nu hvor Atlantis Rejser har sat et gavekort på spil på 20.000 kr.

Sådan deltager du:

UPLOAD DIT YNDLINGSFERIEBILLEDE
OG VIND EN
SNORKELFERIE FOR HELE FAMILIEN
Drømmer du om at komme tæt på koralrevets smukke fisk og farver?
Så har du nu chancen for at vinde en oplevelsesrejse for hele
familien til 20.000 kr. med Atlantis Rejser!
FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN SKAL DU:
1. Tage et billede her i vores koral-fotobooth eller find dit bedste feriebillede frem
fra gemmerne. Upload det på Instagram med hashtagget #fieldskonkurrence.
2. Følg @fieldsshopping og @atlantisrejser på Instagram.
Konkurrencen slutter mandag d. 25.02.2019 kl.10.00. Den heldige vinder bliver kontaktet direkte.
Konkurrencen er lavet i samarbejde med Atlantis Rejser. Præmien er et rejsegavekort fra Atlantis Rejser
til en værdi af 20.000 kr. til et dejligt hotel i Sharm el Sheikh, hvor du kommer tæt på de smukke og
farvestrålende fisk og koralrev i Rødehavet. Præmien kan ikke udbetales eller ombyttes til kontanter.

Afslut jeres besøg i en af vores mange restauranter eller cafeer
Efter en aktiv dag i Field's, så sæt prikken over i'et med en skøn middag på en af Field's lækre resturanter eller cafeer!
Field’s Food Lounge er en hyggelig oase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. I 2017 vandt Field's prisen som "Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder" - en pris vi er meget stolte af!

Gorm’s serverer sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, kan du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af både varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle finder du også lækre cocktails både med og uden alkohol – lige til at blive i godt humør af!

The American Restaurant & Diner som navnet antyder er 'The American' stedet, hvis du er vild med autentisk amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et oplagt valg være den lækre amerikanske apple pie eller brownie.

Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Cafe wok, Sushibar, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.