Sommersjov for små superhelte

icon

Oplevelser for børn

Savner du gode ideer til sjove aktiviteter i sommerferien? Så kig forbi Field’s, hvor vi har masser af sjove oplevelser og aktiviteter for hele familien. Det populære Børnepas er tilbage - denne gang med gratis entré til Ripley's Believe It Or Not! og GoMonkey klatrepark! Derudover kan du gå på Skattejagt og lege som ægte Spider-Man!

Sommerferien banker på døren, og hvad skal man dog finde på? Field's er fyldt med sjove aktiviteter for børn!

Hele sommeren sætter Field's fokus på den nye film med Spider-Man. Spider-Man: Far From Home har premiere d. 2. juli, og vi glæder os til at se den nyeste film med den sejeste superhelt! I anledning af den nye film har Field's sat fokus på spider-Mans univers. Så kom forbi og slip jeres små superhelte løs i Field's, hvor de kan lege på den store Spider-Man legeplads, tage på skattejagt eller prøve børnepasset fyldt med fede gaver!

Børnepas med gaver fra Field's, GoMonkey Klatrepark og Ripley's Believe It Or Not!

28. juni - 11. august
Børnepasset er altid en sikker vinder! Her får de små alt fra en softice til en entrébillet til GoMonkey eller entrébillet til Ripleys! Believe It Or Not! Du kan også tilkøbe en billig biografbillet til Nordisk Film Biograf eller BOUNCE trampolinpark i Field's. 

Alle børnepas inkluderer én fribillet til ét barn til både GoMonkey Klatrepark og Ripley's Believe It Or Not! Deruodver indeholder Børnepasset 11 gaver fra butikker i Field's!

Børnepas UDEN børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf og en tur i Bounce  koster kun 50 kr. - Værdi  560 kr. 

Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf ELLER en tur i Bounce koster kun 100 kr. - Værdi 660 kr. 

Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf OG en tur i Bounce koster kun 150 kr. - Værdi 760 kr. 

Børnepasset købes i Field's Information på Plan 1.

Læs mere om Børnepasset her!

Skattejagt i Field's

Vi har brug for din hjælp! Seks figurer fra Spider-Man har gemt sig i Field’s.
Kan du finde dem? Ved hver figur er der et bogstav.
Når du har fundet alle seks bogstaver danner de et ord.

Alle der deltager kan hente en Haribo mini-slikpose i Field’s information på Plan 1. Hver uge i sommerferien trækker vi lod blandt alle deltagere om 4 biografbilletter til Nordisk Film Biograf i Field's
- dvs. vi finder hele 6 vinder! Vinderne får direkte besked 12. august 2019.

Du får udleveret dit skattekort i Field's information på Plan 1.
Skattejagten er gratis at deltage i.

Legeland på Metropladsen

28. juni - 11. august
Hele sommeren kan du slå dig løs på Spider-Man-legepladsen på Metropladsen. Lige som Spider-Man er rejst til London i den nye film, tager du også en tur til London, når du klatrer, rutscher og hopper på den fede Spider-Man-legeplads i Field's!

Spider-Man: Far From Home - forhindringsbane

3.-7. juli
I anledning af premieren på Spider-Man: Far From Home kan du fra d. 3.-7. juli gennemføre en helt unik Spider-Man forhindringsbane i Field's. Her kan du teste dine egenskaber som Spider-Man - er du en ægte fan? Ville du kunne klare dig i kampen mod skurkene på ægte Spider-Man-manér? Kom forbi Field's, prøv den officielle Spider-Man udfordringsbane og find ud af, om du er blevet bidt af en radioaktiv edderkop!

TRIN 1: LÆR HVORDAN DU KRYDSER EDDERKOPPESPIND SOM SPIDER-MAN
Gennemfør laserbanen uden at blive ramt - er du lige så smidig som en ægte Spider-Man? Test dig selv i laserbanen.

TRIN 2: KRYDS TOWER BRIDGE SOM SPIDER-MAN
Hvor hurtigt kan du kravle på ét minut? Prøv Spider-Man-klatrevæggen og find ud af det!

TRIN 3: TEST DIN VIDEN OM SPIDER-MAN
Tag quizzen og test din viden om Spider-Man - er du en ægte fan? Ved du alt om Spider-Man?

TRIN 4: VR PRECISIONS-TEST
Elsker du også Virtual Reality? I denne del af forhindringsbanen prøver du en Virtual Reality-simulator, hvor du skal fange så mange objekter som muligt. Kan du klare det?

TRIN 5: DU GJORDE DET! TID TIL ET BILLEDE!
Slut oplevelsen af med at tage et billede ved den særlige Spider-Man-fotovæg. Når du har taget billedet, kan du rotere det - så ligner det, at du hænger på hovedet - præcis som en ægte Spider-Man!

Mød Spider-Man!

6. juli
Lørdag d. 6. juli kl. 11. og kl. 14 kan du møde selveste Spider-Man og få taget et billede sammen med ham! Spider-Man vil være i centret hele dagen, og kl. 11 og kl. 14 stiller han op til fotos på plan 0 foran Imerco.

Konkurrence for hele familien

VIND EN PLAYSTATION!
UPLOAD ET BILLEDE, HVOR DU VISER DIN INDRE SPIDER-MAN FREM!

Drømmer du også om at spille Spider-Man på en Playstation?
Så har du chancen nu!

Sådan deltager du i konkurrencen om en Playstation 4:

1. Vis os din indre Spider-Man. Tag et billede i Spider-Man-fotoboothen i Field's eller find dit bedste Spider-Man-minde frem
fra gemmerne.

2. Upload det på Instagram med hashtagget #fieldskonkurrence

3. Følg @fieldsshopping på Instagram.

Konkurrencen slutter mandag d. 12.08.2019 kl.10.00. Den heldige vinder bliver kontaktet direkte.
Konkurrencen er lavet i samarbejde med PlayStation. Der ud
Vi finder 2 vindere, der hver vinder én PlayStation til en værdi á 3.000 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

HUSK! Du kan altid finde et stort udvalg af PlayStation-konsoller og PlayStation-spil i følgende butikker i Field's

BILKA, ELGIGANTEN & GameStop 

Spider-Man: Far From Home

Glæd dig! D. 2. juli er der endelig premiere på filmen 'Spider-Man: Far From Home' - fortsættelsen til Spider-Man: Homecoming.

I den første superheltefilm var den unge teenager, Peter Parker spillet af Tom Holland, igang med at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende. Samtidig ønskede han at blive en del af Avengers-holdet og hjælpe Tony Stark. I den nye film, der får premiere i sommerferien, er Peter Parker taget til Europa for at holde ferie, men freden er naturligvis hurtigt forbi, og snart står superhelten over for adskillige fjender.

Hele sommeren sætter Field's fokus på den nye film med Spider-Man.

Afslut jeres besøg i en af vores mange restauranter og cafeer!

Sæt prikken over i'et med en skøn middag på en af Field's lækre resturanter eller cafeer!
Field’s Food Lounge er en hyggelig oase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. I 2017 vandt Field's prisen som "Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder" - en pris vi er meget stolte af!

Gorm’s serverer sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, kan du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af både varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle finder du også lækre cocktails både med og uden alkohol – lige til at blive i godt humør af!

The American Restaurant & Diner som navnet antyder er 'The American' stedet, hvis du er vild med autentisk amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et oplagt valg være den lækre amerikanske apple pie eller brownie.

Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Cafe wok, Sushibar, Milano, Nachos, Cyprus, Grand Cafe og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

Vi ses til en fantastisk sommerferie i Field's