tag familien med til heksehygge i efterårsferien

icon

Oplevelser for børn

Næste uge byder for rigtig mange børnefamilier på efterårsferie. Det betyder tid til hinanden, sjove oplevelser og hyggelige stunder både uden- og indendørs. Derfor vil vi gerne invitere jer til forhekset efterårsferie i Field’s, hvor der er oplevelser for store og små.

Forhekset efterårsferie

Hos Field’s står efterårsferien i heksenes tegn. Vi pynter op, og gør klar til, at børnene kan starte i vores hekseskole. Her bliver de budt inden for i heksenes fortryllende og mystiske univers, hvor intet er, som det ser ud. Besøg også vores hekselegeplads, og lad børnene tumle og lege i de sjove aktiviteter.

”Vildheks” i biografen

Når hele familien trænger til en pause, fortsætter vores forheksede efterårsferie i biografen. Læn jer tilbage, og lad jer suge ind i universet om vildheksen Clara. Familien bygger på Jane Kaaberbøls populære bogserie af samme navn, og der er meget at se frem til. Clara er en helt almindelig pige, men en dag forandres alt, da hun bliver angrebet af en mystisk sort kat. Pludselig har hun specielle kræfter, hvor hun forenes med både dyr og natur. Clara begiver sig ud på en farlig rejse for at redde sin kidnappede vildven, og hun må stå ansigt til ansigt med den onde heks, Kimæra, og bevise sit værd som ægte vildheks. ”Vildheks” har præmiere d. 11. oktober i Field’s

BOUNCE!

Vores nye trampolin- og adrenalinpark BOUNCE er åben - kom og vær med! Nogen gange har man bare brug for at få brændt noget energi af, og hvilket barn og barnlige sjæle elsker ikke at hoppe på trampolin eller løbe gennem sjove forhindringsbaner? BOUNCE vender din verden op og ned, vægge bliver til gulv og tyngdeloven ophæves. Du bestemmer selv niveauet, og her er aktiviteter for alle aldre. Du finder BOUNCE på 2. sal.

Uden mad og drikke…

Spis frokost i et af vores mange spisesteder, når sulten melder sig. Vi har helt sikkert noget for enhver smag. Er du f.eks. til lækker gourmetpizza fra Gorm’s, sund stenalderkost fra Palæo eller den populære familievenlige buffet hos Dalle Valle? Uanset hvad I foretrækker, står vi klar til at forkæle jeres smagsløg.