vinterferie-børnepas med flotte gaver

icon

Oplevelser for børn

I vinterferien vender det populære Børnepas tilbage i Field’s. Hent flotte gaver i Field's butikker og få gratis adgang for et barn i DGI-byen og Den Blå Planet. Køber du en billet til 100 kr. får du også en børnebillet til BOUNCE eller Field's Biograf!

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i vinterferien? I Field's har vi en masse aktiviteter, så børnene ikke keder sig i ferien. Med en Børnebillet i hånden kan børnene begive sig rundt i centret og hente sjove gaver og tilbud fra de forskellige forretninger i centret. Der er også store besparelser på entre til biografen og BOUNCE, når du køber en børnebillet. Derudover får du en gratis børnebillet til Den Blå Planet og DGI-byen. Der er altså masser af gode grunde til at få fingrene i Field's Børnepas i vinterferien!

Børnepasset koster kun 50 kr. - Værdi 265 kr. 
Børnepas inkl. Børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf eller en tur i Bounce koster kun 100 kr. - Værdi 365 kr. 
Børnepas inkl. Børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf OG en tur i Bounce koster kun 150 kr. - Værdi 465 kr. 

Børnebilletten sælges i et begrænset antal. Børnebilletten kan KUN indløses i Field's butikker samt hos samarbejdspartnere i perioden 8. februar - 24. februar (begge dage inklusive).   
Børnepasset kan købes i Field's Information på Plan 1.

Børnepasset indeholder følgende:

Aktivitetsbillet til Bounce eller NFBio (Gælder kun Børnepas til 100 kr. og 150 kr.)
*NFBio betingelser: Billetten er for børn til og med 11 år. Billetten skal bruges inden klokken 18. Tillæg på 3D titler og forlænget spilletid betales separat ved indløsning af billet i biografen
*Bounce betingelser: Billetten er for børn til og med 14 år. Billetten gælder til en time og eksl. strømper

Børne-Foto - 1. stk børneportræt

MYPLAYS - Havdyr klistermærker

HOWABOUT - Havblå stjerne ballon

Søstrene Grene - Anna & Clara magiske tusser
 
Bilka - Kinder surprise æg

Kjærstrup - Chokolade fisk

Panduro - Perleplade - Vælg mellem de forskellige motiver
 
Esprit - Blåt blyants sæt af reclaimed denim

Frellsen - Børne softice

Flying Tiger - Slim med havdyr

DGI-byen - Entré børnebillet til Vankulturhuset i DGI-byen

Den Blå Planet - Entré børnebillet til Den Blå Planet