29321 Fields Vinterferie23_03_Main banner_Responsive_1920x580px_360kb

TAG MED PÅ SKATTEJAGT

icon

10. - 26. februar

Sjov skattejagt rundt omkring i centret i vinterferien

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i vinterferien? I Field's kan du gå på skattejagt i centret i hele vinterferien! Alle, der deltager i skattejagten får en lille overraskelse, og du deltager også i konkurrencen om 4 x biobilletter og 4 x gufbilletter til Nordisk Film Biografer i Field's, når du indleverer dit udfyldte skattekort!

Vi har brug for din hjælp! Personerne fra filmen ’Folk Og Røvere I Kardemomme By’ har gemt sig i Field's - og DU skal hjælpe os med at finde dem! Hver post giver dig hver et bogstav, og når du har fundet alle posterne, som har gemt sig rundt omkring i Field's, har du fundet alle bogstaverne. Skattekortet udleveres i Informationen på Plan 1. Det er ganske gratis at deltage. 

 
SÅDAN DELTAGER DU I SKATTEJAGTEN:

1)
Hent skattekortet i Field's Information - det er gratis!

2) Find alle personerne fra filmen "Folk Og Røvere I Kardemomme By" i centret - der er hjælp at hente på skattekortet.

3) Ved hver figur finder du et bogstav. Når du har fundet alle bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet.

4) Udfyld kortet og aflevér det i Field's Information på Plan 1 - så er du med i konkurrencen om 4 x biobilletter og 4 x gufbilletter til NFBio i Field's.

 

BØRNEPAS I VINTERFERIEN

Prøv også det populære Børnepas i vinterferien! Med et Børnepas kan du hent flotte gaver fra Field's butikker for kun 60 kr.!

Derudover har du mulighed for at tilkøbe aktivitetsbilletter til NFBio og JumpYard i Field's for kun 60 kr. pr. aktivitetsbillet. 
Så kan du med fordel tage ind og se biograffilmen ’Folk Og Røvere I Kardemomme By!"

Vinterferie Børnepas kan købes fra d. 6. februar i Field's Information på Plan 1 og kan indløses i perioden d. 10. februar - 26. februar.

Læs mere om Vinterferie Børnepas >>