GRAND CAFE ER ÅBNET I FIELD'S FOOD LOUNGE

GRAND CAFE ER ÅBNET I FIELD'S FOOD LOUNGE

24 lækre spisesteder

GRAND CAFE er et oplagt sted at nyde en bid mad inden en hyggelig aften. Der er god mulighed for at få lige fra en let snack, til et solidt måltid. Ligeledes er det også oplagt at få sig en pause fra shoppingen og nyde en af de velsmagende retter, I en hyggelig og afslappet atmosfære med store vinduespartier med udsigt over Ørestaden.

Hos GRAND CAFE forkæler de dig med alt det gode fra det franske køkken. Restauranten specialiserer sig i franske retter, med noget for en hver smag. Her bliver serveret retter fra salater som ”Salade poulet” og ”Salade nicoise”, til den lækre burger ”Canard hamburger” som bl.a. indeholder sprødt andelår. Aftenretterne spænder fra bl.a. ”Moules frites”, ”Steak béarnaise” og ikke mindst ”Filet de boeuf” som er en 200 g. tournedos af oksemørbrad, stegt i foie gras, med grønne bønner, hjemmelavet bearnaise sauce og sprøde fritter.

GRAND CAFE serverer selvfølgelig også vegetarisk mad. Er man til det, kan man bl.a. prøve deres lækre ”Végétarien hamburger”, som indeholder en vegetarbøf lavet af courgette, parmesan og hvidløg og serveres med frisk salsa, aioli og sprøde fritter og mayonnaise.

Om du har lyst til salat, burger eller bøf, kan det selvfølgelig nydes med en af deres lækre franske vine.

GRAND CAFE glæder sig til at byde velkommen på plan 2 i Field’s Food Lounge, og vise hele menukortet frem.

 

Hvad kan vi ellers byde på i Field’s?

Restaurant Cyprus
I Restaurant Cyprus bliver man mødt af en skøn stemning og summen af liv. Der er plads til alle, og stedet er en restaurant til såvel børnefamilier, par og dem, der gerne vil spise mange sammen. Indretningen er hyggelig og uformel og betjeningen er sød, høflig og imødekommende.
Køkkenet tilbereder alt det bedste fra det Græske og Tyrkiske køkken og serverer det i den store middelhavsbuffet, der desuden består af et godt udvalg af forskellige italienske stenovnsbagte pizzaer. I buffetten vil man altid kunne finde minimum 20 varme retter, 30 kolde retter samt mellem 5-10 pizzaer. I løbet af dagen bliver buffeten fyldt løbende op og vedligeholdt, så retterne altid er friske og indbydende.

Gourmetpizza på Gorm’s
Hos Gorm’s får du sprøde pizzaer, der lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også være heldig at finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, bør du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret. Bestil et glas vin til og nyd pizza og vin sammen med venner, familie eller kolleger inden turen går videre rundt i Field’s eller til koncert i Royal Arena.

The South Indian
På The South Indian har du mulighed for at opleve autentisk sydindisk mad fremstillet af bedste råvarer og ud fra en stolt madtradition. Er du til den lækre, krydrede smag af ægte indisk mad? Så behøver du hverken at tage til Delhi, Calcutta eller Mumbai. Oplev autentisk sydindisk mad i Field’s på Amager

Dalle Valle
Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle laver de også nogle lækre cocktails – lige til at blive i godt humør af!

Cafe Wok
Cafe Wok byder på mange klassiske vietnamesiske retter. Her kan du forkæle dine smagsløg med asiatisk mad af høj kvalitet.

Sushi Bar
Hos Sushi Bar forkæler de dig med alt det gode fra det asiatiske køkken. Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande. Udover teppanyaki byder de også på cocktails i weekenden, og naturligvis gourmet sushi og Sticks. Der er noget for en hver smag.
Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande.

The American Restaurant & Diner
Som navnet antyder er The American stedet, hvis du er vild med autentisk, amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et ægte amerikansk valg være vores Apple pie eller Brownie.

Stort udvalg
Ud over de nævnte spisesteder finder du også Palæo, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Sunset Boulevard, Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

Parkering
Med 3000 parkeringspladser kun få hundrede meter fra Royal Arena er Field’s en god mulighed, hvis du vælger at tage bilen til koncerten eller arrangementet i Royal Arena.
Vi glæder os til at gøre din koncertoplevelse endnu bedre!