Information_list slider

Informationen i Field's er flyttet

SERVICE

Besøg vores nye Information og Service Lounge på Plan 1 ved Kaufmann fra mandag den 21. juni 2021.

Field’s Information flytter og det betyder ekstra gode services til dig. Det bliver nemlig fremover muligt at hente dine pakker sendt med Bring og DAO i Field’s. Bemærk dette først er muligt efter 1. juli.

Har du fået sendt din pakke til en Budbee eller Instabox pakkeboks kan du hente disse i den nye Service Lounge. Du finder Service Loungen ved siden af Informationen.

Der er samtidig stadig alle de andre gode services i Informationen. Få hjælp til butikker, køb Field’s gavekort, lån en kørestol eller klapvogn, få til hjælp til parkering, køb børnepas, få hjælp til Field’s kundeklub MYPLAYS og nu hente dine pakker.

Find Field’s Informationen og Service Lounge

Du finder både Informationen og Service Loungen ved siden af Kaufmann på Plan 1. Du kan med fordel tag C-elevatoren eller A-Elevatoren og gå til venstre og følg vejen til du når til Kaufmann.

Lån af klapvogn og kørestol

I Field’s har du mulighed for at låne en komfortabel og sikker klapvogn til dit barn. Der er også mulighed for at låne en kørestol. Det er gratis at låne en klapvogn eller kørestol.

Køb af Field’s gavekort

Med et gavekort til Field's er du sikker på, at du vælger rigtigt. Gavekortet kan bruges i mere end 90 butikker i Field’s. Du kan købe Field’s gavekort i Informationen.

Køb af børnepas

I skolernes ferie er der mulighed for at købe børnepas i Informationen. Børnepasset er forskellig for hver ferie og indeholder masser af sjove, søde og spiselige gaver til Field’s. Derudover er det muligt at tilkøbe en aktivitetsbillet med børnebillet til biografen eller JumpYard. Det næste børnepas sættes allerede til salg fra fredag den 26. juni 2021.

Field’s Kundeklub MYPLAYS

MYPLAYS er Field's kundeklub, og her kan du optjene bonuspoint til fantastiske bonusser, der indløses i Field's butikker.  Ud over de fede bonusser i butikkerne, så får alle MYPLAYS-medlemmer også 1 ekstra times gratis parkering - hver gang de besøger Field's!

Besøg Informationen ved første besøg i Field's og registrér din nummerplade. Herefter husker vi din bil, og du får altid 1 times ekstra gratis parkering, dvs. at du kan holde 2 timer gratis i Field's.

Er du endnu ikke medlem af MYPLAYS? Så skynd dig ind og hent "Field's" app'en, der hvor du plejer at hente app's. 

Andre postservices

I Magasin på Plan 0 findes en GLS Pakkeshop. I Bilka Onestop finder du en Postnord Pakkeshop.

Virksomheder og private kan sende pakker fra Postnord Pakkeshop i Bilka. Der sælges ydermere både pakkelabels og frimærker.

Ydermere forefindes en Postnord Pakkeboks uden for Field's på Arne Jacobsens Allé. Læs mere om Pakkeboksen her.