(u)hyggelig efterårsferie - sjove aktiviteter

(u)hyggelig efterårsferie - sjove aktiviteter

Oplevelser for børn

Efterårsferien i Field's er fyldt med sjove aktiviteter for børn, og vi glæder os til at tage imod jer, til et (u)hyggeligt univers spækket med sjov oplevelser for børn og barnlige sjæle!

"Familien Addams" i Nordisk Film Biografer i Field's
GLÆD DIG! Den 31. oktober kan du se animationsfilmen ’Familien Addams’ som bringer en række af de populære karakterer til live med både humor, sjov og monsterballade.  
Den monstrøse familie består nemlig af diverse excentriske familiemedlemmer, der har det bedst i skyggen.
Her finder man således bl.a. ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pusley, Gomez' bror Onkel Fester, familiens butler – og ikke mindst det lille Frankensteins-lignende monster Lurch samt den levende hånd The Thing.
’Familien Addams’ er baseret på en tegneseriestribe fra 1930'erne. Sidenhen er den umage familie blevet filmatiseret af flere omgange, både til tv, film og animation. 


Familien Addams aktiviteter på Metropladsen - Plan 0
I efterårsferien er der Familien Addams workshop på Metropladsen plan 0, hvor du kan lave selvlysende edderkopper, uhyggelig halloween pynt og meget mere!

Programmet ser du nedenfor:

Datoer: 12.,15. & 18. oktober 2019
Familien Addams’s foam studio...
Her laver vi flagermus, spøgelser, katte og græskar ophæng i Foam Clay - så kom og rul ud, udstik, dekorér og hæng op. Du må gerne tage den med hjem. Der er 1 stk. figur pr. barn og materialer så længe lager haves.

Datoer: 13., 16. & 20. oktober 2019
Familien Addams’s studio spider...
Kom, byg og mal en krible-krablende "Glow in the dark" selvlysende edderkop. Du må gerne tage den med hjem. Der er 1 stk. edderkop pr. barn og materialer så længe lager haves.

Datoer: 14., 17., & 20. oktober 2019
Halloween-ballon…
Der er en orange, hvid eller sort halloween-ballon til alle så længe lager haves.
Når den er pustet op, er den klar til at tegne på, så du selv kan lave dit eget ballondesign.

Datoer: 12. & 20. oktober 2019
Gæt-en-vægt...
’Familien Addams’ udfordrer dig med vores græskar...hvis du kan gætte vægten, kan du blive den heldige vægt-vinder af biografbilletter til ’Familien Addams’, som har biografpremiere den 31. oktober.

Familien Addams ordleg...
Find så mange ord og navne fra filmen som muligt. Aflevér dit svar på en deltagerkupon til eventpersonalet. Du kan blive den heldige ordleg-vinder af biografbilletter til ’Familien Addams’, som har biografpremiere den 31. oktober.

Alle aktiviteterne finder sted på Metropladsen, Plan 0 fra kl. 11-15.

Børnepasset
I efterårsferien vil vores populære børnepas igen være på spil og vi har samlet det bedste sammen til dine børn! Børnepasset byder f.eks. på en lækker børne softice fra Frellsen, en dejlig varm kakao fra Gorm's og et par fede Halloween handsker fra Bilka.

Børnepas uden børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf og en tur i Bounce koster kun 50 kr. 
Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf eller en tur i Bounce koster kun 100 kr. 
Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf OG en tur i Bounce koster kun 150 kr. 
Værdi op til 670 kr. læs mere her 
Børnepasset sælges i et begrænset antal.

OBS. Biografbilletten gælder KUN i perioden 11. oktober 2019 - 20. oktober 2019.

Skattejagten
FIND 6 MEDLEMMER AF FAMILIEN ADDAMS
Vi har brug for din hjælp! Seks karakterer fra filmen ’Familien Addams’ har gemt sig i Field’s.
Kan du finde dem? Ved hver karakter er der et bogstav.
Når du har fundet alle seks bogstaver danner de et ord. 
Alle der deltager kan hente en slikkepind fra Søstrene Grene i Field’s information på Plan 1. Vi trækker lod blandt alle deltagere om 4 biografbilletter til Nordisk Film Biografer i Field’s. Billetterne kan bruges til en valgfri film. Vi trækker 3 heldige vindere.
Læs mere her

Familien Addams legeplads
På Metropladsen, plan 0 finder du vores legeplads. Her kan du og dine børn boltre jer i legelandet i hele Field's åbningstid!

Frankenstein og dragetemmeren kommer på besøg
Tag et fedt billede med Frankenstein og lav sjove tricks med dragen d. 12. oktober - 14. oktober 2019 og 17. oktober - 20. oktober 2019.
Du finder dem gående rundt i centret på plan 0 og 1.

Tegneworkshop hos ESPRIT
Hos Esprit er der dækket op til den helt store tegnekonkurrence, hvor børnene har mulighed for at vinde en KÆMPE slikpose! Tegneworkshoppen finder som sagt sted hos ESPRIT på Plan 1 fra d. 11. okt - 3. nov 2019.


FIFA turnering
Den 19. okt. er der FIFA TUNERING på Plan 1 (ved Kaufmann) fra kl. 9-18 i samarbejde med Bilka One Stop Field's.

Halloween i Field's
Er du også helt vild med vores (u)hyggelige univers? Så gå ikke glip af vores store Halloween dag d. 31. oktober! Hold dig opdateret på vores hjemmeside www.fields.dk

Afslut jeres besøg i en af vores mange restauranter eller caféer
Efter en aktiv dag i Field's, så sæt prikken over i'et med en skøn middag på en af Field's lækre resturanter eller caféer!

Field’s Food Lounge er en hyggelig oase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. I 2017 vandt Field's prisen som "Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder" - en pris vi er meget stolte af!

Gorm’s serverer sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, kan du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af både varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle finder du også lækre cocktails både med og uden alkohol – lige til at blive i godt humør af!

Café Wok byder på mange klassiske vietnamesiske retter. Her kan du forkæle dine smagsløg med asiatisk mad af høj kvalitet.

Sushi Bar er til dig, der er vild med sushi. Her finder du lækker gourmet sushi og sticks samt alt det bedste fra det asiatiske køkken. Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande.

The American Restaurant & Diner som navnet antyder er 'The American' stedet, hvis du er vild med autentisk amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et oplagt valg være den lækre amerikanske apple pie eller brownie.

Stort udvalg
Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.