Food Lounge 1920 x 580

Velkommen tilbage til Field's Food Lounge

Retningslinjer for spisesteder

Field’s restauranter og caféer kan igen slå dørene op for spisende gæster, og de glæder sig til at byde dig velkommen tilbage. Der vil dog være nogle retningslinjer, som skal overholdes, når du besøger et spisested i Field’s.

HUSK CORONA-PAS

I Field's følger vi altid myndighedernes retningslinjer. Derfor skal du huske at du skal fremvise et gyldigt coronapas. Der findes flere måder at fremvise et gyldigt coronapas. Et coronapas er enten baseret på vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Du kan læse mere på sundhed.dk.  

Nedenfor kan du læse mere omkring bordreservation for de forskellige spisesteder i Field’s.

FÅ DIT CORONA-PAS I FIELD'S

Er du blevet sulten på din shopping-tur rundt i Field's, men mangler et corona-pas? Så kan du fra fredag den 7. maj - søndag den 9. maj få en gratis test på Plan 2.

For at få foretaget testen, skal du fremvise et bevis for booking af bord. Dette udleveres af personalet på restauranten eller caféen, efter du har booket.
Du skal derefter fremvise beviset til testpersonalet, som vil foretage testen med det samme. Testen foretages af Copenhagen Medical Center og er en hurtig test i næsen med svar efter 15 min.

Skal du besøge en af Field's neglebarer, Frisør Poul M eller få huller i ørene i enten Carat, Pilgrim eller Bonell's kan du ligeledes få et bevis for booking, og derefter få foretaget en gratis test. Spørg personalet i butikken.

 

Det sker der

SATS er tilbage torsdag den 6. maj!

Genåbning