28622_Fields_Velkommen tilbage_Description list slider_1920x580px_360kb

Velkommen tilbage til Field's

Information

Vi glæder os helt vildt til, at Field's genåbner onsdag d. 21. april kl. 10.00. Selvom vi nu genåbner Field's, er vores kunders og lejeres sundhed fortsat en væsentlig prioritet for os. I Field’s følger vi myndighedernes gældende retningslinjer for storcentre og detailhandel, så du kan føle dig tryg, når du besøger Field’s.

Derfor vil du opleve følgende tiltag, når du besøger Field’s:

Hold til højre!

Alle gange er ensrettet. Der er sat afspærringsstolper op i midtergangene, og gulvklæb og standere hjælper dig med at holde ensretningen. Husk altid at holde til højre – så er du sikker på, at du går den rigtige vej.

Brug mundbind

Fra torsdag d. 29. oktober er det et krav, at alle kunder samt personale benytter mundbind eller visir, når de besøger Field’s. Kravet gælder både inde i butikker samt i Field’s fællesområder, det vil sige, at du skal bære mundbind fra det øjeblik du træder ind i Field’s.
Kravet om mundbind gælder så længe, du står op eller går rundt i Field’s og vores mange butikker. Vælger du dog at sætte dig ind på én af Field’s mange restauranter eller kaffebarer, må du gerne tage mundbindet af, mens du sidder ned.
Der er opstillet skraldespande ved alle udgange, som vi skal bede dig om at benytte, når du vil af med dit brugte mundbind.

Læs mere om mundbind i Field’s

Udvalgte butikker holder stadig midlertidigt lukket

Følgende holder stadig midlertidigt lukket::

- Nordisk Film Biografer Field’s

- SATS

- JumpYard 

Flere af vores restauranter og caféer har dog åbent for spisning og tilbyder enten indendørs servering eller take-away. 

Læs mere omkring retningslinjer for restauranter og caféer i Field's

Udnyt Field’s åbningstid

Field’s har Danmarks bedste åbningstider, og der er derfor god mulighed for at udnytte butikkernes tilgængelighed ved at besøge butikken uden for de travleste perioder, hvis dette er muligt. Husk at Field’s holder åbent 10-20 alle dage.

Du kan altid få et overblik over, hvornår der er travlest på dette overblik 

Field’s er blevet tildelt Bureau Veritas ”SafeGuard-mærket”

Det betyder at Field’s interne procedure i forhold til håndtering af sundhed-, sikkerheds- og hygiejnekrav er godkendt af en uafhængig tredjepart. 
Field’s har hele tiden haft fokus på at centret skal være et trygt sted at handle med høje krav til sundheds- og sikkerhedsprocedurer, og "SafeGuard" certificeringen er med til at understrege dette.
Field’s får løbende opdateret vores certificering med ugentlige kontrolbesøg. 

Læs mere om Safeguard certificeringen her

Opsynspersonale

Field’s følger de myndighedernes retningslinjer og har opsynspersonale i hele centret. Du kan genkende personalet på de gule veste, og har du spørgsmål til sundhed og sikkerhed, er du velkommen til at kontakte dem.

Sprit og afstandsmarkeringer

Ved alle indgange samt ved rulletrapper og udvalgte steder i centret er der opstillet borde med håndsprit. Derudover har alle butikker opstillet håndsprit ved indgangen til butikken. Vi opfordrer alle vores kunder til at spritte hænder før, under og efter deres besøg.

Sådan hjælper du til med at sikre en tryg shoppe-oplevelse for dig selv og andre:
For at sikre den bedst mulige shopping-oplevelse for alle, håber vi, at du vil hjælpe til med at følge de officielle retningslinjer: 

- Sørg for at holde god afstand og sprit dine hænder af løbende.

- Brug mundbind eller visir, når du besøger Field’s.

- Respektér ensretningen – hold til højre. 

- Udnyt butikkernes fulde åbningstider ved at besøge butikken uden for de travleste perioder, hvis dette er muligt. Husk at Field’s holder åbent 10-20 alle dage.

- Har du feber, tør hoste, vejrtrækningsbesvær eller andre symptomer på Covid-19, skal du blive hjemme og i stedet få andre til at handle for dig.

- Prøv så vidt som muligt at gå alene ind i butikken. Så er det lettere at holde afstand.

Hvis du følger ovenstående råd, kan du være med til at minimere smittespredning, så vi alle handle trygt i Field’s.