vietnamesisk, amerikansk diner eller gourmetpizza?

24 lækre spisesteder

For udover et væld af oplagte butikker  til årets julegaveindkøb huser storcentret et stort udvalg at lækre smagsoplevelser og hyggelige pausekroge.

Her kan I både komme til Vietnam, Italien eller på ægte amerikansk ”diner”. Få en oversigt over de mange spisesteder og hyggekroge, der findes i Fields, når I har brug for et velfortjent hvil.

1. Noget at varme sig på

I den kolde julemåned, kan den der kaffe, kakao eller te pludselig smage ekstra godt. I Fields finder du nogle af de største kæder inden for varme drikke. Baresso, Starbucks, Espresso House, Mammamias og Sanne’s Kaffevogn er helt oplagte og hyggelige, hvis I har brug for et hvil og lidt koffein, inden de sidste gaver skal i hus.

2. De eksotiske 

Varmen kan I også få, hvis I tager forbi nogle af storcentrets mere eksotiske spisesteder. Her skulle I nok skulle kunne få krydret maden, så det sætter gang i blodomløbet. Tag til Sydindien (South Indian),  Japan (Sushi Bar), Mexico (Nachos), Tyrkiet (Chili Shawarma), Vietnam (Cafe Wok) eller til middelhavet (Mediterranaen Kitchen), hvis I har lyst til at få stillet sulten med de mere eksotiske retter.

3.  Fastfood amerikanerne

Et storcenter uden fastfood er som en skobutik uden sko. De amerikanske fastfood-kæder er selvfølgelig flot repræsenteret i Fields med Burger King, Sunset og KFC. I kan også få frisksmurte New Yorker-bagels i Bagel & Baguette, og skal det være amerikansk med Amerika på, så er det selvfølgelig The American Restaurant & Diner, I skal spise på. I ægte 1960’er diner-stil serveres der her amerikanske egnsretter som Apple Pie, Brownie, Disney Burger  og Tom  & Jerry kyllingelår. Overvej desserten hos Svaneke Is.

4.  Pizzastederne

Man kan aldrig rigtig gå galt i byen med en pizza.  I Fields kan man få traditionel italiensk pizza og gourmetpizza med et dansk islæt. Milano Restaurant & Pizzaria serverer traditionel italiensk pizza og andre italienske retter. Skal det være ægte gourmetpizza med et dansk islæt, så und jer selv en af Gorm’s prisvindende pizzaer. Her kan I med et godt glas vin nyde Gorm’s hjemmelavede, rustikke pizzaer, sandwiches og pastaretter.   

5.  De sunde

I december-måned kan det være lækkert med lidt sund afveksling i en ellers tung julekost. Hos Joe & The Juice serveres der sunde sandwich, mens de friskpressede Joe-juices nok skal kunne booste kroppen med lidt D-vitamin. Hos Palæo får I en moderne fortolkning af stenalderkosten med masser af kød og grønt.

6.  Cocktails og bøffer

Skal det være en god grillet bøf med en udsigt, der svarer til smagen, så bør I parkere juleposerne på Loft Gastrogrill. Field’s New Yorker-inspireret grillbar. Bøffer kan I også få på bøfhus/steakhouse, hvis steaks, sprøde kartofter og whiskeysauce nok skal få mundvandet til at løbe. Slut dagens gaveshopping af med velfortjente cocktails i Dalle Valle.