Biograf_responsive_2

OVERRASK KVINDEN I DIT LIV

5 ideer til Valentinsdag

Drypper sveden fra panden bare ved tanken om, at Valentinsdag nærmer sig? Fortvivl ej. Vi har samlet fem gode idéer til, hvordan du kan overraske din udkårne. Og tag dig lige lidt sammen - også selvom hun hårdnakket påstår, at dagen ikke betyder noget. Hun vil med garanti sætte pris på ekstra opmærksomhed og forkælelse i dagens anledning. 

 

DEN LÆKRE

Grib forklædet og kokkehuen, og forkæl dit livs udkårne med et lækkert gourmetmåltid, som du er kokken bag. Hun vil med garanti sætte pris på et lækkert hjemmelavet måltid, hvad enten du er nybegynder eller en kopi af Jamie Oliver i et køkken. Du kan finde alle ingredienser til dine kokkerier i Bilka, men du kan også gå på jagt efter gourmetvarer i Magasins Mad & Vin, hvor der altid er spændende delikatessevarer på hylderne. 
Du finder både Bilka og Magasin Mad & Vin på plan 0 i Field’s. 

 

DEN KLASSISKE 

Mæsk jer i popcorn, og læn jer tilbage i de bløde luksussæder til en god film i Field’s biograf. I kan for eksempel sikre jer et godt tåkrummende grin ved at bestille billet til Casper Christensens og Franks Hvams Klovn The Final, der afslutter Klovn-æraen. 
Du kan med fordel kombinere biografbesøget med en god middag på en af Field’s restauranter. Du får op til 15 % rabat på middagen hos blandt andre Gorm’s, BØFHUS og Dalle Valles buffet, når du viser din biografbillet ved bestilling. 
Du finder Field’s biograf på plan 1. 

 

DEN FRÆKKE 

Overrask kvinden i dit liv med en aften i erotikkens tegn. Hos Orion på plan 1 i Field’s finder du alt, der kan være med til at peppe en aften i dobbeltsengen ekstra op. Udvalget i Orion spænder bredt fra lækkert lingeri til spændende spil og frække hjælpemidler. Der er altid et stort udvalg og noget for enhver smag. Personalet i Orion er servicemindede og kan trygt guide dig, hvis det er første gang, du sætter fødderne i en erotisk butik. 

 

DEN ROMANTISKE

 Bed hende om at hoppe i yndlingskjolen, få ungerne passet og overrask med en romantisk middag med god mad og vin. I Field’s finder du flere gode muligheder for en hyggelig middag med alt, der hører til. Bestil for eksempel bord på Restaurant Milano, hvor menukortet byder på alle de italienske klassikere eller på GRAND CAFÈ, hvis det er det franske køkken, der frister. 
Du finder både Restaurant Milano og GRAND CAFÉ på plan 2 i Field’s Food Lounge. 

Er I på den kødfri vogn? Her er et overblik over Field’s veganske spisesteder  

 

DEN SØDE

Selvom du muligvis hælder mere til en “lowkey” aften i joggingbukser foran flimmerkassen, så snyd ikke din kæreste eller kone for lidt luksus. Hos Frellsen Chokolade på plan 0 i Field’s finder du et stort udvalg af gourmetchokolade og luksusflødeboller. Overrask hende for eksempel med en elegant gaveæske, som findes i mange prisklasser. Og hey, hvis du er heldig, kan du sikkert få lov til at smage på varerne. What’s not to like?