IMG_MOBILE_GAVEKORT

Gavekort til Field´s

Shopping services

KORT TIL DEN PERFEKTE GAVE

DEN PERFEKTE GAVE
Med et gavekort til Field's er du sikker på, at du vælger rigtigt. Gavekortet kan bruges i mere end 90 butikker i Field’s, og hvad end du vil i Trampolinland, søger efter nyt tøj eller måske ønsker at dele en lækker middag, så får du adgang til det hele med et gavekort til Field’s. Gavekortet kan både bruges til elektronik, bolig, fashion, madvarer, fornøjelser, spisesteder og meget mere.

GAVER FRA 100 KR.
Hvad end du mangler en værtindegave, adventsgave, mandelgave eller blot en lille overraskelse, er Field’s gavekort det oplagte valg! Field’s gavekort fås fra 100 kr. og opefter, så du bestemmer helt selv, hvor stort beløbet skal være!

KØB ONLINE
Nu kan du købe dine gavekort til Field’s online via www.fieldsgavekort.dk
Her kan du nemt og bekvemt bestille op til 10 gavekort og få dem sendt direkte - enten på email eller fysisk med posten. Du bestemmer selv, om gavekortet skal sendes til dig selv eller direkte til en, du ønsker at overraske med en gave. Vælger du at få gavekortet sendt via email, har du det inden for få minutter. 
Du skal dog være opmærksom på, at gavekorts-voucheren sendt via email skal indløses til et fysisk gavekort i centerinformationen inden for 6 måneder. Voucheren kan ikke bruges direkte i butikkerne, men skal ombyttes til et fysisk gavekort i et af centrene. Når gavekortet udleveres i centret, træder de almindelige betingelser for gavekort i kraft. Gavekortet som voucheren ombyttes til er herefter gældende i 2 år.

AKTIVERINGSKODE 
BEMÆRK! Når du bestiller gavekort online, og får dem sendt med posten, får du tilsendt en aktiveringskode på e-mail. Gavekortet kan først benyttes i centret, når aktiveringskoden er indtastet på www.shoppingcentergavekort.dk

KØB GAVEKORT I FIELD'S

Hver dag hele året rundt kan du købe gavekort i Field’s Information på plan 1. Her står Field’s Informations-medarbejdere klar til hjælpe dig. Du kan enten betale med kort eller kontant. I Field’s Information kan du købe gavekort til en værdi á 100 kr. – 8.000 kr.

GAVEKORT TIL GRUPPER
Sidder du i en virksomhed, forening eller lignende, så kan vi hjælpe med den perfekte gave til medarbejdere, medlemmer og andre partnere. Skal du bruge en større mængde gavekort, eller skal du bestille for mere end 8.000 kr. samlet, så bedes du sende en mail til DKgavekort@steenstrom.com

GEBYRER

Uanset hvordan du køber dit gavekort, er der et gebyr på 10 kr. pr. gavekort. Dette dækker håndtering, produktion af kort og omslag samt opsætning og vedligehold af systemet. Bestiller du online eller via e-mail er der derudover også en udgift til porto og forsendelse.

HER KAN GAVEKORTET BENYTTES

Gavekortet kan bruges i følgende Field's butikker se en oversigt her - samt i Bruun's Galleri & Bryggen.

KORT TIL DEN PERFEKTE GAVE

DEN PERFEKTE GAVE
Med et gavekort til Field's er du sikker på, at du vælger rigtigt. Gavekortet kan bruges i mere end 90 butikker i Field’s, og hvad end du vil i Trampolinland, søger efter nyt tøj eller måske ønsker at dele en lækker middag, så får du adgang t...