MYPLAYS

VIP services

VELKOMMEN TIL MYPLAYS – ET LOYALITETSPROGRAM TIL VORES LOYALE KUNDER!

Field’s har introduceret et loyalitetsprogram, som vi kalder MYPLAYS og det er vores måde, at give noget tilbage til vores loyale kunder. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi har derfor skabt dette program kun til jer. Her får du masser af ekstra bonus bare ved at registrere de køb du gør hos os i Field’s. Du registrerer nemt dine køb i butikken ved at scanne QR-koden som findes ved kasserne i butikken med din QR-læser som du finder i Field’s app. Jo flere køb du registrerer, desto flere bonusser kan du opnå. Bonusserne kommer både fra os i Field’s og fra vores partnere og der er aldrig langt til den næste bonus. Bonusserne kan være alt fra gratis parkering, til rabatter og gaver.

FLOT VELKOMSTGAVE: 1 TIMES EKSTRA GRATIS PARKERING

Alle medlemmer af MYPLAYS får en times ekstra gratis parkering - dvs. som MYPLAYS-medlem kan du altid holde 2 timer gratis i Field's. Registrer din nummerplade i Field's Informationen på plan 1, så får du op til 2 timers gratis parkering! 

DOWNLOAD APPEN

Download Field’s appen i App Store eller Google Play og tilmeld dig MYPLAYS. 

Nedenfor kan du læse:   
* Hvordan du anvender MyPlays
* Vores partnere
* Vilkår og betingelser for brug
 

TILMELD DIG

Du tilmelder dig til MyPlays i den nye Field's app.
 

SCAN OG REGISTRER DINE KØB

Scan QR-koden ved kassen hver gang du foretager et køb. Du starter din QR-scanner ved at trykke på MyPlays knappen. 
 

FÅ DIN BELØNNING

Jo flere køb du registrerer, jo flere fordele får du. Fordelene vil du få fra Field's og fra butikkerne. Der er aldrig langt til din næste fordel. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Field's butikspersonale eller vores Information på Plan 0 er altid klar til at hjælpe.