MYPLAYS

VIP services

VELKOMMEN TIL MYPLAYS – ET LOYALITETSPROGRAM TIL VORES LOYALE KUNDER!

Field’s har et loyalitetsprogram, som vi kalder MYPLAYS og det er vores måde, at give noget tilbage til vores loyale kunder.
Vores kunder er det vigtigste for os, og vi har derfor skabt dette program kun til jer. Her får du masser af ekstra bonus bare ved at registrere de køb og dine besøg i Field’s.

Registrer dit besøg hver gang du er i Field's ved at scanne QR koderne placeret rundt omkring i Field's. Du kan scanne én gang hver dag. 
Du registrerer også nemt dine køb i butikken ved at scanne QR-koden som findes ved kasserne med din QR-læser som du finder i Field’s app. 

Scan

Jo flere køb du registrerer, desto flere bonusser kan du opnå.

Bonusserne kommer både fra os i Field’s og fra vores partnere og der er aldrig langt til den næste bonus. Bonusserne kan være alt fra gratis parkering, til rabatter og gaver.

FLOT VELKOMSTGAVE: 1 TIMES EKSTRA GRATIS PARKERING

Alle medlemmer af MYPLAYS får en times ekstra gratis parkering - dvs. som MYPLAYS-medlem kan du altid holde 2 timer gratis i Field's. Registrer din nummerplade i Field's Informationen på plan 1, så får du op til 2 timers gratis parkering! 

DOWNLOAD APPEN

Download Field’s appen i App Store eller Google Play og tilmeld dig MYPLAYS. 

KLIK HER FOR AT HENTE MYPLAYS - HENT PÅ DIN MOBIL

TILMELD DIG

Du tilmelder dig til MyPlays i den nye Field's app.
 

SCAN OG REGISTRER DINE KØB OG DIT BESØG

Scan QR-koden ved kassen hver gang du foretager et køb. Du starter din QR-scanner ved at trykke på MyPlays knappen. Husk også at registrere dit besøg ved at scanne en af koderne placeret rundt omkring i Field's.

MYPLAYS centerbonus 

FÅ DIN BELØNNING

Jo flere køb du registrerer, jo flere fordele får du. Fordelene vil du få fra Field's og fra butikkerne. Der er aldrig langt til din næste fordel. 

centerbonus

HAR DU SPØRGSMÅL?

Field's butikspersonale eller vores Information på Plan 1 v. Kaufmann er altid klar til at hjælpe.