Download vores gratis app Field's ? Klik her

Mød Nickelodeons Paw Patrol i efterårsferien

Events09/10/2018

Er I også fan af Paw Patrol hjemme hos din familie? Så har I nu chancen for at møde tre af de heroiske helte fra Nickelodion-serien Paw Patrol i Field's i efterårsferien. 

Hundehvalpene Chase og Marshall samt lederen af patruljen den 10-årige dreng Ryder er taget på tur for at fejre, at Nick Play er blevet en del af YouSee More. De søde hundehvalpe besøger derfor YouSee i Field’s mandag 15. oktober kl. 15.30 – 18.00. De vil stå klar på Elgigant-pladsen på plan 0 (ved siden af Yousee butikken) til at få taget billeder sammen med deres fans. Derudover vil YouSee og Nickelodeon under Paw Patrols besøg byde på på masser af sjov i form af konkurrencer, uddeling af plakater og meget andet.

Særligt butikschefen i Yousee her i Field's glæder sig til det celebre besøg og de mange gæster. "Som YouSee-kunde kan man blive fordelskunde via YouSee More, og her kan man bl.a. vælge Nick Jr. Play-appen og se lige så meget Paw Patrol, som man har lyst til," siger Jacob Bøgh Olsen, butikschef hos YouSee i Field's, og tilføjer: "Derfor er det jo også ekstra dejligt at kunne hilse på nogle af heltene fra Paw Patrol i egen høje person, når de besøger vores butik i efterårsferien".

Mød Nickelodeons Paw Patrol i efterårsferien

Hvornår:

Mandag d. 15. oktober fra kl. 15:30-18:00

Hvor:

Elgigant-pladsen

Hvem:

Børn

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 87 88

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top