Personlig pleje

Apotek

Field's Apotek er en filial som hører under Christianshavns Apotek. En filial er en enhed, der er knyttet til et apotek og drevet for apotekerens regning i selvstændige lokaler. Filialen er bemandet med fagligt uddannet personale (farmakonomer).
Field's Apotek har et stort udvalg i receptpligtige lægemidler, håndkøbslægemidler, naturlægemidler, hudpleje, kosmetik m.m.

Services

På Field's Apotek kan man få ekspederet sin recept og få medicinen udleveret. Du kan også bede lægen om at sende din recept til Field's Apotek som herefter kan afhentes på apoteket. Vi sørger for, at din medicin ligger klar til afhentning.

Miljø- og samfundsansvar

Mange af vores produkter er Svanemærket. Der ud over har de fleste af vores produkter bæredygtig emballage, udover det sælger vi bæredygtige sutter og menstruationskopper.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Apoteket

Apoteket ligger på plan 0 ved siden af Carat Diamanter. Den nærmeste indgang er apotek-indgangen fra Field’s promenade. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 
Apotek

Apotek

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!