Personlig pleje

Apotek

Field's Apotek er en filial som hører under Christianshavns Apotek. En filial er en enhed, der er knyttet til et apotek og drevet for apotekerens regning i selvstændige lokaler. Filialen er bemandet med fagligt uddannet personale (farmakonomer).
Field's Apotek har et stort udvalg i receptpligtige lægemidler, håndkøbslægemidler, naturlægemidler, hudpleje, kosmetik m.m.

Services

På Field's Apotek kan man få ekspederet sin recept og få medicinen udleveret. Du kan også bede lægen om at sende din recept til Field's Apotek som herefter kan afhentes på apoteket. Vi sørger for, at din medicin ligger klar til afhentning.

 

Miljø- og samfundsansvar

Mange af vores produkter er Svanemærket. Der ud over har de fleste af vores produkter bæredygtig emballage, udover det sælger vi bæredygtige sutter og menstruationskopper.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Apotek i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Apoteket

Apoteket ligger på plan 0 ved siden af Carat Diamanter. Den nærmeste indgang er apotek-indgangen fra Field’s promenade. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 
Save Icon selectedSave Icon
Apotek

Apotek

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
CLUBTAN
Åbent
Poul M
Lukket
Helsemin
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!