Livsstil & Underholdning

Bog&idé i Field's

Bog&idé byder dig velkommen til en verden af bøger og tilbehør til kontoret. Vi har alt til dig, der studerer, arbejder, har hjemmekontor eller hobbyværksted og har brug for vores assistance til at få skabt de bedste rammer. Vi hjælper dig, hvis du har brug for at få sat alting i system med mapper, kontorartikler og værktøjer til det perfekte kontorlandskab. I Bog&idé finder du et kæmpeudvalg af "vitaminer til hovedet" i form af bøger, papirvarer samt gaveideer, såsom brætspil og Smartboxes. Du finder altid de kontorting, du har brug for eller de bøger, spil og kort, du vil have med på ferien.

I Bog&idé får du en god oplevelse

Vores personalet står parat til at inspirere dig med gode ideer. Som Danmarks største boghandlerkæde vil Bog&idé forsøge at give kunden en god oplevelse ved hvert besøg.
Uanset, om du er på udkig efter noget til at understøtte din arbejdsomhed eller kreativitet, hjælper vi dig på vej. Vores butiksassistenter har med garanti en idé til en god bog, et opslagsværk, de rette skriveværktøjer eller programmer til din computer, der gør dig lidt klogere på netop dit felt. Vi sætter os i kundens sted og finder dét, der gør din dagligdag nemmere eller bare mere interessant!
Uanset dit behov for viden, kan vi med garanti anbefale noget læsestof, hjælpemidler eller værktøjer i processen.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Bog&Idé i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Bog&Idé

Bog&Idé ligger på plan 0 overfor Carat diamanter. Den nærmeste indgang er Apotek-indgangen fra Field’s promenade. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Bog & Idé

Bog & Idé

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Babysam
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!