Bonells 1920x580
Mode
Smykker

Bonells Smykker & Ure i Field's

Vil du have eksklusive ure, smykker og gaveartikler, bør du tage forbi Bonells Smykker & Ure i Field’s.
Vi har et bredt udvalg af eksklusive ure, smykker og gaveartikler. Kom ind og tag et kig på deres mange ure fra blandt andet Longines, Mont Blanc, Certina, Gucci, Baume Mercier, Jaguar, Perrelet, Oris og U-Boat. Vi fører smykker fra blandt andet Ole Lynggaard, Georg Jensen, Nuran, Dulong og Mads Z og har derudover et udvalg af gaveartikler fra Mont Blanc, Georg Jensen og Nordahl Andersen.

Services

Vi står altid parat til at hjælpe dig og vise dig forskellige smykker og ure. Vi yder høj service og giver dig gerne vejledning til at finde den perfekte gave. Måske står du og mangler en uforglemmelig værtindegave eller fødselsdagsgave? Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde smykker til mærkedage, der vil blive husket.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Bonells Smykker & Ure i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Bonell’s

Bonell’s ligger på Plan 0 ved siden af Foot Locker. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 0.

Save Icon selectedSave Icon
Bonells Smykker & Ure

Bonells Smykker & Ure

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!